Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (2023)

Volledige weddingplanners in Kenia.

Bent u op zoek naar professionele full weddingplanners in Kenia? Bij Elite Focus Weddings zorgen wij voor professionaliteitVolledige huwelijksplanningspakketten in Kenia.Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (1)+254 740 694 774Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (2)info@elitefocus.co.ke

Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen met onze banqueting/wedding lead planner via onze “one click contact us page” waar u rechtstreeks contact met ons kunt opnemen viaE-mail,Whatsapp of Direct Bellen.

Klik om contact op te nemen met ons planningsteam

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (3)

Waarom zou u een professionele weddingplanner inschakelen?

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (4)

Klik hier om contact op te nemen met onze Lead Wedding Planner

Een bruiloft is een unieke gelegenheid waarbij veel mensen betrokken zijn, inclusief naaste familie en vrienden, en dat vereistgoede planning voorafen indien mogelijkrepetitiesvóór het hoofdevenement, waarbij het hele team betrokken was bij de planning, om te voorkomen dat het tijdens het hoofdevenement mislukte.

Een weddingplanner wordt dan ook meestal ingehuurd vanwege de opgebouwde jarenlange ervaring in het vakgebied en dus vertrouwt de opdrachtgever hem zowel de grote als kleine/onvoorziene details toe.

Een professionele weddingplanner helpt bij het verfijnen/opsommen van alle benodigde hulpmiddelen en elementen om de bruiloft tot een succes te maken, en ook bij hetcoördinerendedienstverlenerszorgen voor efficiëntie op alle afdelingen.

De weddingplanner maakt een budgetprognose, gevolgd door eenvoorlopige volledige huwelijksoffertevoor de gehele bruiloft en assisteert ook bijsite mappingvan deopstelling trouwlocatie.

De weddingplanner zorgt ervoor dat het budget in overeenstemming is met het vooraf voorspelde budget en werkt samen met de bruid en bruidegom als klanten naast de huwelijkscommissie om succes tot het einde te garanderen.

Soorten bruiloften die we plannen in Kenia.

Er zijn veel soorten bruiloften in Kenia. Enkele van de bruiloften die we in Kenia plannen, zijn onder meer;

 • Traditionele huwelijksplanning
 • Bestemmingsbruiloften
 • Strandbruiloften
 • Burgerlijk huwelijk (huwelijk in de rechtszaal)
 • Tuin Bruiloft
 • Religieuze bruiloften (kerkelijke bruiloften, moslimbruiloften, hindoeïstische bruiloften)

Ons team van professionele weddingplanners, leveranciers en dienstverleners bestaande uit;

 • Bruiloftdecoratieteam,
 • Team Bruiloftsbloemisten,
 • Bruiloftverlichtingsprofessionals,
 • Bruiloftchauffeur (voor Executive-voertuigen)
 • Opzet- en tentteam.
 • Bruiloft deejays en presentator.
 • Het team voor bruiloftsuitrusting en personeelsvervoer.

Hebben jarenlange ervaring met huwelijksplanning opgebouwd en beheersen allemaal de kunst van het uniek zijn als het gaat om het opzetten en uitvoeren van de show volgens de voorkeuren van de klant en alle individuen in de door hen aangewezen gebieden zorgen ervoor dat ze samenwerken bij het maken van het bruiloftsevenement een succes.

Hieronder vindt u enkele van onze volledige trouwpakketten ter inzage en overweging.

Bel ons op +254740694774 voor een volledige huwelijksplanning of -coördinatie. U kunt ook de chatknop met ons gebruiken om met een van onze planningsteams te spreken of op de onderstaande knop klikken voor onze 'One Click Contact Us Button' of om offertes aan te vragen.

Klik hier om contact op te nemen met ons planningsteam

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (5)

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (6)

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (7)

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (8)

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (9)

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (10)

Jade Lite | Volledig trouwpakket in Kenia

Het Jade Lite Full Wedding Package is het beste pakket voor degenen die met een beperkt budget in Kenia trouwen. Dit pakket is uitgebreid en omvat de volgende diensten;

 1. Volledige bruiloftstenten en opstelling (max. 100 – 250 pax.) 2 grote zeshoekige tenten (voor gasten), hoge tafeltent (voor het bruidsteam en de bloemenkinderen (bloemenmeisjes enpagina jongens)) Bruiloftstafels (gekleed), bruiloftsstoelen (gekleed), hoge tafel goud/zilveren bestekset, kookgerei en serviesgoed.
 2. Professionele trouwfilm- en fotografiediensten. (Met resultaten)
 3. Professionele bruiloftsdeejay en deejay-apparatuur (coördineert met het bruidsteam over hun favoriete afspeellijst.)
 4. Professionele bruiloftspresentator
 5. Volledig huwelijksdecor (thema van voorkeursklant)
 6. Bloemistendiensten (Bloemist siert de kerk en de receptie)
 7. Accessoires voor trouwlocaties (bruidswitte/rode loper, kroonbloemenstandaard en toegangsbogen)

Het Jade Lite Trouwpakket, voor degenen die uitkijken naar hun bruiloft in Kenia, kost een betaalbaar bedragKshs 385.000 / - (inclusief de planningskosten)

Bel ons planningsteam op +254740694774 of e-mail ons op info@elitefocus.co.ke voor meer informatie, vragen of voor een pakket op maat.

Vraag een offerte op maat aan voor een bruiloft

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (11)

Perzik Middel | Volledig huwelijksplanningspakket

Het Peach Medium volledige bruiloftsarrangement is een voordelig maar toch uitgebreid pakket, omdat het eten en drinken voor een gastenlijst van maximaal 250 personen is inbegrepen.

Dit wordt ook wel het cateraarspakket genoemd. Hierin krijgt u het menu van uw voorkeur en de cateraar regelt de rest. Eten is een van de meest over het hoofd geziene zaken op een bruiloft, maar als het eten de gasten niet aanspreekt, dan zou de hele bruiloft een understatement zijn. Het is daarom belangrijk om een ​​professionele chef-kok en een cateringteam te hebben om de aanwezigen tevreden te stellen.

Dit pakket omvat, net als het Jade Lite-huwelijkspakket, ook;

 • Tenten en volledige bruiloftsopstelling (voor maximaal 250 personen)
 • Professionele trouwfotografie en filmopnamen (inclusief drone met licentie wanneer de vlucht wordt geaccepteerd)
 • Professionele bruiloftspresentator
 • Professionele bruiloftsdeejay en deejay-apparatuur
 • Bruiloftsgeluidssysteem (aantrekkelijk voor het beantwoorden van een gastenlijst van 250 personen.)
 • Volledige bruiloftsbloemisten en decordiensten (volgens de themakleur en voorkeuren van de klant)
 • Professionele bruiloftsverlichting (sprookjesverlichting, rijstverlichting, par-blikjes en laserverlichting voor avondfeestdansen.)

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact met ons opnemen via de chatbox aan de rechterkant, bel ons op +254 740 694 774 of e-mail ons op info@elitefocus.co.ke

Het bovenstaande pakket is aantrekkelijk voor degenen die willen dat we een professioneel bruiloftscateringteam inschakelen en ons vooraf hun favoriete menu bezorgen. Dit pakket geldt voorKshs 585.000/-met enorme kortingen op bloemisten, decor en deejay (vooral op het avondfeest).

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (12)

Diamant Mega | Volledig trouwpakket in Kenia

Diamond Mega Full Wedding Planning Pakket is een uitgebreid pakket en een van de bijna complete pakketten, aangezien ons team u in dit pakket niet alleen zal aanbevelen, maar u ook zal helpen bij het boeken van een aantrekkelijke locatie, afhankelijk van de aard van de bruiloft en de voorkeuren van de klant.

Dit pakket omvat ook het favoriete directievoertuig van de bruid en een chauffeur. Het pakket omvat ook eten en drinken met het voorkeursmenu van de klant en omvat ook alle accessoires en cateringkosten voor een gastenlijst van maximaal 250 personen.

De Deejay speelt zowel op de receptie als op het op verzoek avondfeest terwijl het decor- en bloemistenteam de kerk, de receptie en alle aanwezige voertuigen versiert.

Het verlichtingsteam verzorgt de ontvangstlocatie en ook het avondfeest waarbij ze de avondlocatie uitrusten met een combinatie van kerstverlichting, rijstverlichting, par-cans en laserstralen. De deejay komt ook binnen met een hypeman en een rookmachine.

Het fotografieteam heeft ook extra incentives toegevoegd aan de te leveren producten, waaronder extra foto's in de albums van de ouders, een elegant fotoboek voor het pasgetrouwde stel en een harde schijf met alle onbewerkte en bewerkte trouwfoto's en trouwbeelden.

Nog steeds sceptisch over welk pakket u moet kiezen? chat één-op-één met ons in het gedeelte 'Chat met ons' of bel ons op +254 740694 774 voor snelle hulp.

Klik hier om met een van onze wedding event planners te praten

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (13)

Platina Deluxe | Volledig huwelijksplanningspakket in Kenia.

Dit is het meest geavanceerde en toch betaalbare trouwpakket dat je in Kenia zult vinden. Het Platinum Deluxe Full Wedding Planning-pakket is geschikt voor iedereen, inclusief een “Grand Entrance” omdat in dit pakket niet alleen voor de bruid wordt gezorgd, maar ook voor de bruidegom en de bruiloftsmanager en de chauffeur van het bruidsteam.

Bij dit pakket assisteren wij de klant met alle boekingen en alle juridische formaliteiten die gepaard gaan met het hebben van hun perfecte bruiloft.

De trouwfotografie begint een week van tevoren met interviews en een fotosessie gepland vóór het hoofdevenement en na de huwelijksreis, met korting op een gekozen datum met het pasgetrouwde stel, en een babyshower-fotoshoot (gratis).

De Deejay, Emcee en Hype-man mogen de gasten de hele gelegenheid vermaken en het decor, de bloemist en de verlichting geven de hele bruiloft een voortreffelijk vleugje klasse en sfeer.

Dit pakket is geschikt voor taart, champagne, dessert en cocktail, met de cocktailtafel ernaast, naast vele andere extra incentives.

Weet u nog steeds niet zeker welk pakket u moet kiezen of heeft u het pakket van uw voorkeur niet gevonden? Praat met ons professionele bruiloftplanningsteam voor professionele adviesdiensten. Bel ons op +254 740694774 of e-mail ons op info@elitefocus.co.ke

Kijk je uit naar je volgende grote bruiloft in Kenia?

Bel ons op +254 740 694 774 of e-mail ons op info@elitefocus.co.ke voor vragen en inzicht in huwelijksplanning en coördinatiediensten in Kenia.

Volledige huwelijksplanningspakketten in Kenia. | Elite Focus Entertainment Afrika (14)

Vul dit formulier in voor vragen over huwelijksplanningsservices.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 12/18/2023

Views: 5974

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.