Seizoensfinale 'Chicago Med': [SPOILER] vertrekt in een 'Full-Circle' en 'Beautiful Moment' (exclusief) (2023)

Dit bericht bevat spoilers van de finale van seizoen 8 van woensdagChicago med.

Een andere dokter heeft de E.D.

Op woensdagavond seizoen 8 finale vanChicago med, besloot Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) dat hij er genoeg van had, en tegelijkertijd misschien alles had gekregen wat hij ooit had gewild.

Nadat hij zich had bemoeid met de OR 2.0 om de IPO-presentatie van Dayton Corporation te saboteren - en patiënten te beschermen door de levensbedreigende tekortkomingen ervan te bewijzen - besloot Halstead zijn keuzes te aanvaarden en overhandigde hij zijn ontslagbrief aan Sharon Goodwin (S.Epatha Merkerson). Goodwin antwoordde dat ze gedwongen was het te accepteren en waarschuwde dat ze gezien de omstandigheden geen toekomstige aanbevelingen zou kunnen doen. Maar ze was er niet blij mee.

"Wat gaan we doen?" peinsde ze en noemde hem 'een constante bron van irritatie en een constante bron van inspiratie'.

Na een betraand afscheid van het personeel ging Halstead naar Seattle en herenigde zich met zijn vroegere liefde, Dr. Natalie Manning (Torrey De Vitto, WHOverliet de show in de première van seizoen 7), en haar zoon Owen.

'Chicago Med'-bruiloft! Krijg een eerste blik op het 'klassieke en toch glamoureuze' huwelijk van april en Ethan

Slechts een dag voordat het publiek het lot van Halstead zou vernemen, haalde PEOPLE de 38-jarige Gehlfuss in over het maken van een carrière in de show en zijn vertrek. Maar eerst, aangezien hij niet actief is op sociale media, wil hij de gepassioneerde fans van de show hier rechtstreeks aanspreken:

"Het is geen geheim dat we zonder jou geen banen zouden hebben", zegt hij. "Een van de belangrijkste dingen die we elkaar kunnen geven, is onze tijd, dus bedankt allemaal voor jullie tijd en jullie steun. Ik ben zo gevleid en ontroerd door het aantal mensen dat naar me toe is gekomen om iets te zeggen. positief overEen Chicagoen mijn werk met betrekking tot Dr. Halstead. Dat is de beste bevestiging van het contract tussen publiek en verteller. Dus terwijl Will Halstead vertrekt, gaat One Chicago niet. Geniet van de komende seizoenen."

MENSEN: Het duurt nog maar een paar uur voordat fans het vertrek van Halstead zullen zien. Hoe voel je je erover?

NICK GEHLFUSS:Ik voel nu veel dingen. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, maar over het algemeen goed. Ik denk veel aan de fans. Maar ik denk niet dat ze er klaar voor zullen zijn, en ik denk dat de schrijvers fantastisch werk hebben geleverd door Will's exit verkeerd te sturen met Maggie's interviews.

Wat ging er in de beslissing om verder te gaanChicago med?

Het was een moeilijke beslissing, maar ik had het gevoel dat ik Dr. Halstead zo ver als ik kon met hem mee had genomen. Ik waardeer mijn tijd in de show echt en ben er zo dankbaar voor. Ik heb ontzettend veel geleerd en het heeft mijn leven ten goede veranderd. Het moeilijkste is om de enorme getalenteerde groep goede mensen te verlaten. Ik ben zo trots op het werk dat we hebben verricht.

[Afscheid nemen] is niet prettig om te doen, maar het hoort bij groeien, en dat is wat ik echt wil doen als acteur. Ik wil mezelf blijven uitdagen - niet dat Chicago Med geen uitdaging was. Ik heb zoveel geleerd. Je wilt verder bouwen aan je carrière en een acteur wordt zeker aangetrokken door de afwisseling en de veelzijdigheid van het vak.

'Law and Order: SVU', 'Chicago Fire' en 4 andere Dick Wolf-series vernieuwd bij NBC

Wat herinner je je het meest van toen je dit onderdeel voor het eerst kreeg?

In november 2018 kreeg ik een telefoontje voor deze baan, en als je me had verteld dat ik meer dan 200 afleveringen van televisie zou hebben gefilmd, had ik je niet geloofd. Tot dat moment had ik maximaal zes afleveringen voor één optreden gedaan. De finale is mijn 163eMetaflevering, en ik heb er 21 gedaanBrand in Chicagos en 18PDvoor in totaal 202 afleveringen van One Chicago.

Lul [Wolf]waagde een gok, en in het begin was ik geen serieuze vaste klant. En echt, het is een goed voorbeeld van ervoor zorgen dat een acteur elke auditie uit het park slaat omdat ik een auditie had voorChicago PDen ze zeiden dat ze van mijn auditie hielden en me graag de rol hadden gegeven, maar ik leek te veel op iemand anders in de show. Dus wanneerChicago medbegon en ze deze broerrol voor Jay Halstead wilden creëren, herinnerde Jonathan Strauss, de casting director, hen eraan: "Hé, weet je nog dat je zei dat deze man te veel op deze man leek? Nou, nu wil je iemand die eruitziet als deze man. Dus hoe zit het met deze man?" Het is een geweldig voorbeeld voor elke acteur die dit nog niet begrijpt, dat elke auditie telt, ook als je de rol niet krijgt. Het gaat er niet per se om dat je elke keer de rol krijgt.

Seizoensfinale 'Chicago Med': [SPOILER] vertrekt in een 'Full-Circle' en 'Beautiful Moment' (exclusief) (2)

Had je er ooit aan gedacht om hiervoor in Chicago te gaan wonen?

Chicago stond niet eens op mijn radar en nu is het mijn thuis.

Wat is iets dat Will Halstead je heeft geleerd dat je in je leven hebt toegepast?

Nou, hij heeft deze les misschien niet helemaal begrepen omdat hij soms zijn persoonlijke leven of persoonlijke wensen voor patiënten in de weg liet staan, maar je wilt nooit dat je persoonlijke dingen je werk in de weg staan.

Hoe 'Chicago Fire'-sterren Taylor Kinney en Joe Miñoso het sexy houden, van Zumba tot Big Macs

Wat was je reactie toen je voor het eerst las hoe het vertrek van Will was vastgelegd?

Ik vond dat ze het heel goed uitgebalanceerd hadden. Will maakte een keuze die verder ging dan alleen liefde voor het ziekenhuis. Hij verloor het vertrouwen in het ziekenhuis omdat het winst had gemaakt. Dat druist echt in tegen alles waar Will voor staat, vooral omdat het gaat om zijn bescherming over zijn patiënten. Maar tegelijkertijd denk ik dat Will altijd op zoek was naar elementen van Natalie in elke relatie die volgde op hun uiteenvallen, omdat hij nooit over haar heen kwam. Dus de relatie voor Will en Natalie is rond en het was een mooi moment met Natalie. En het is niet alleen Dr. Manning die opduikt, het is Owen. Dat heb ik echt altijd bewonderd aan het karakter van Will, dat hij bereid en open stond om stiefvader te zijn. Dus er is een gezin aan het einde, niet alleen een stel, dat echt herenigd is.

Seizoensfinale 'Chicago Med': [SPOILER] vertrekt in een 'Full-Circle' en 'Beautiful Moment' (exclusief) (3)


Hoe was het werken met Torrey DeVitto ook alweer?

Het was zo geweldig om haar te zien, en we vielen meteen terug in ons werkritme alsof we geen vrije tijd hadden. Het was eigenlijk gewoon een geweldig moment en een waarvan ik hoop dat het de fans wat afsluit. Ik vind dat de schrijvers daar fantastisch werk van hebben gemaakt.

Waren er veel tranen op je laatste dag?

Natuurlijk.Mijn vrouwbezocht voor de laatste dag om de slotscène te zien, en toen ze arriveerde, denk ik dat het een AD was die zei: "Heb je Nick gezien?" Ze zei nee." En deze persoon zei: "Hij heeft de hele ochtend gehuild. Hij is een wrak." En het klopte. Dit zijn achtjarige relaties die ik heb met de bemanning die - we gebruiken het woord niet lichtvaardig, en dat is het enige woord ervoor - familie is.

'Chicago PD' : In de laatste aflevering van Jesse Lee Soffer levert Jay Halstead zijn badge in

Is er nog iets dat je echt gaat missen?

Het is een geweldige ervaring geweest en een die ik nooit zal vergeten. Ik bedoel, we zijn een succesverhaal dat op televisie de geschiedenis in zal gaan. Ik zal nooit de hoeveelheid verhalen over geestelijke gezondheid vergeten die we hebben verteld en zoChicago medzal blijven vertellen. Het is gewoon zo belangrijk. Soms is entertainment degene die culturele verschuivingen teweegbrengt, en ik denk dat we het stigma eromheen de afgelopen acht jaar hebben uitgewist. En er is niemand die daar beter aan kan voldoen dan Oliver Platt, want ik weet hoeveel hij om alles geeft en het goed wil doen. Dus ja, Dick zette niet alleen al deze shows samen, maar hij bracht ook een psychiater in een medisch drama en voelde dat het publiek klaar was om over dit soort verhalen te horen.

Wat is het volgende voor jou?

Officieel ligt er nog niets op tafel. Natuurlijk, deschrijversstakinggebeurt en iksolidair zijn met de WGAen ik steun hun strijd voor een eerlijk loon, maar uiteindelijk wil ik nieuwe en andere karakters ontwikkelen. Het was een geschenk om acht jaar lang één personage te kunnen verkennen. TV biedt die mogelijkheid. Dus ik kijk er naar uit om dat weer te doen.

Veel One Chicago-ers die vertrokken zijn, komen terug, of ze nu regisseren of niet. Is dat iets wat je zou overwegen?

Ja, eigenlijk kwamen Dick, de producers en ik overeen om de verhaallijn te beëindigen om de mogelijkheid te behouden om Halstead terug te halen als de gelegenheid zich voordoet.

Mis nooit meer een verhaal - meld u aan voorPEOPLE's gratis dagelijkse nieuwsbriefom op de hoogte te blijven van het beste wat PEOPLE te bieden heeft, van sappig nieuws over beroemdheden tot meeslepende human interest-verhalen.

Chicago medkeert in de herfst terug naar NBC voor seizoen 9.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated: 06/13/2023

Views: 5277

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.