Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (2023)

We wisten het maarDemi Lovato's tatoeageszijn de definitie van inktinspiratie. De 26-jarige heeft eenin totaal 19 tatoeages(en meer, als we de kleine aanpassingen tellen die ze in de loop der jaren heeft aangebracht), met elk een eigen speciale betekenis. VanRomeinse cijfers voor de verjaardagen van haar familieledennaarcitaten die haar eraan herinneren om "sterk te blijven,' Het is geen geheim dat de 'Tell Me You Love Me'-zangeres een aantal moeilijke momenten in haar leven heeft gehad, maar zijtatoeageszijn voorbeelden dat ze beter en sterker uit de andere kant is gekomen.

gerelateerde verhalen

De spirituele betekenis van tattoo-plaatsingen zal nieuwe inkt inspireren

Maar wat zijn de betekenissen achter elk van de 19 tatoeages van Lovato? We hebben het werk gedaan om erachter te komen. Van delippen die ze op haar pols heeft getatoeëerdals tiener tot meer dan schattigsmiley die ze op haar pink heeft, niet alle tatoeages van Lovato hebben een betekenisvolle betekenis, maar ze maken allemaal deel uit van haar verhaal en maken een groter geheel compleet.Groot of klein, de tatoeages van Lovatobieden zowel real-life als tattoo-inspiratie.

Het lijdt geen twijfel dat Lovato veel heeft meegemaakt in haar leven, waarvan een groot deel in de schijnwerpers heeft gestaan. En hoewel ze nu door een moeilijke fase gaat, met haarrecente overdosis in de zomer, we duimen voor haar en wensen haar het beste. We kunnen niet wachten om te zienwelke inspirerende tattoo is de volgende. Bekijk haar tot die tijdvolledige tattoo-collectievooruit.

"Gratis" op haar vinger

Lovato's meest recente tatoeage is het woord "gratis" op haar vinger. Ze tatoeëerde het woord op de zijkant van haar pink in juni 2018, kort nadat ze had onthuld dat ze haar nuchterheid van zes jaar brak in haar lied 'Sober'. In solidariteit met Lovato tatoeëerden de haarstylist van de zanger, César DeLeön Ramirêz, manager, Lauren Einbinder, persoonlijke assistent, Kelsey Kershner, visagist, Jill Powell, en bodyguard, Max Lea, ook het woord op de vingers. Lovato en haar team tatoeëerden het woord in Madrid, Spanje tijdens de Tell Me You Love Me Tour van de zangeres.

Lippen op haar pols

In juli 2011 tatoeëerde Lovato een paar rode lippen op haar pols, wat een bijpassende tatoeage was met haar vrienden, Hannah Beth Merjos, Ivey Ensley en Lauren Pietra. (Ensley en Merjos hebben de tatoeage op hun sleutelbeenderen, terwijl Lovato en Pietra hem om hun polsen hebben.) De tatoeage is van Ensley's lippen. In een interview opWoon bij Kelly en Michaelin 2012 noemde Lovato de tatoeage, die ze in een tourbus op Warped Tour kreeg, een 'stomme beslissing'. ‘Het was maar eenopwelling, stomme beslissing," ze zei.

Lovato grapte ook dat de lippen op een vagina lijken, wat de tatoeëerder Ashley McMullen beledigde, die beweerde dat Lovato dronken en onbeleefd was en niet voor de tatoeage betaalde. “Coole post @ddlovato, bedankt voor het laten bedekken van de tatoeage up Ik deed gratis waar je specifiek om vroeg. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je niet eens de beleefdheid had om dat te doenbied me in de eerste plaats geld aan', schreef McMullen op haar Instagram.

Lovato, die later de tatoeage bedekte (daarover later meer), verontschuldigde zich, terwijl hij McMullen bekritiseerde omdat hij haar had getatoeëerd toen ze minderjarig en dronken was.bittere Instagram-opmerkingenmaar aangezien jouw kant van het verhaal een aantal krantenkoppen heeft gehaald, wil ik mijn gedachten delen en je een oprechte verontschuldiging sturen, 'tweette Lovato.

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (3)

"You Make Me Beautiful" aan haar kant

Lovato's eerste tatoeage waren de woorden "You make me beautiful", uit het lied van Bethany Dillon, "Beautiful", aan haar zijde. Sinds ze de tatoeage kreeg toen ze 16 was, heeft Lovato deze met steeds meer details bijgewerkt. In 2011 tatoeëerde Lovato twee veren onder de tekst. In september 2016 maakte ze van de tatoeage een dromenvanger door meer veren en kralen toe te voegen.

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (4)

Rozen op haar onderarm

Om de lippentattoo op haar pols te bedekken, tatoeëerde Lovato in 2015 een roos op haar onderarm. 💉💉💉 #RIPvaginatattoo #kidsdontdodrugs,” schreef ze op Instagram. Ze maakte in september 2016 enkele toevoegingen aan de tatoeage. Die toevoegingen omvatten een tweede roos, wat schaduw en bladeren die reikten tot aan de andere kant van haar arm waar ze een tatoeage voor haar vader had.

Leeuw op haar hand

In augustus 2017 tatoeëerde Lovato een leeuwengezicht op de rug van haar linkerhand. De tatoeage, die is gemaakt door de beroemde tattoo-artiest Bang Bang, staat symbool voor het sterrenbeeld van de zanger, Leo, evenals haar lied uit 2015, "Lionheart", dat spreekt over moed en moed. Er wordt ook gezegd dat de tatoeage is geïnspireerd door haar overleden hond, Buddy, die Lovato haar 'kleine leeuwenhart' noemde.

Smileygezicht op haar vinger

Een van Lovato's kleinste tatoeages is de smiley op haar vinger, die ze in augustus 2016 kreeg. Voor Lovato is de tatoeage, die op het puntje van haar pink zit, een herinnering dat het leven kort is. "Omdat het leven te kort is om je pink niet te tatoeëren 😂", schreef ze op Instagram.

"Buddy Was Here" op haar voet

Na de dood van haar hond, Buddy, in september 2015, tatoeëerde Lovato de woorden 'Buddy is here' in kinderlijk handschrift aan de binnenkant van haar linkervoet. (Lovato heeft ook merchandise met de zin verkocht tijdens haar Future Now Tour.) Buddy, een maltipoo die werd vermoord door een coyote in de achtertuin van Lovato, was een geschenk van haar ex-vriend Wilmer Valderrama in december 2014.

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (5)

Romeinse cijfers aan haar kant

In oktober 2014, na haar stop in New York tijdens haar Demi World Tour, tatoeëerde Lovato vijf Romeinse cijfers op haar zij. De vijf tatoeages, die ze van Bang Bang ontving, vertegenwoordigen de verjaardagen van vijf van haar dierbaren: haar moeder, Dianna De La Garza, haar oudere zus, Dallas Lovato, haar jongere zus, Madison De La Garza, haar stiefvader, Eddie De La Garza, en haar vervreemde vader, Patrick Lovato. “Ik was erg in de war toen hij overleed, omdat hij beledigend was. Hij was gemeen, maar hij wilde een goed mens zijn. En hij wilde zijn gezin hebben', zei Lovato in een YouTube-video voor haar nummer 'Father' uit 2013, dat over haar vader gaat.

Afrika op haar arm

Voor haar 21e verjaardag reisde Lovato naar Afrika, naar de Maasai Mara-regio in Kenia voor een vrijwilligersreis met het goede doel WE. De reis, die plaatsvond in augustus 2013, was zo levensveranderend dat Lovato in december 2013 een omtrek van Afrika op de binnenkant van haar arm tatoeëerde. “Ik ging [naar Afrika] voor mijn 21e verjaardag.Ik ging naar Keniaen het was gewoon een heel, heel inspirerende reis waarvan ik denk dat het echt een enorme impact op mijn leven heeft gehad, 'vertelde ze aan iHeartRadio. "En ik zou Kenia hebben gekregen, maar dan zouden mensen hebben gezegd: 'Wat is dat?' Dus Afrika is een beetje duidelijker."

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (6)

"III" op haar pols

In december 2013 tatoeëerde Lovato het Romeinse cijfer "III" op haar pols ter nagedachtenis aan haar vader, Patrick Lovato, die in juni 2013 stierf na een lange strijd tegen kanker. Hoewel Lovato het grootste deel van haar leven vervreemd was van haar vader, is de tatoeage nog steeds een eerbetoon aan hem en zijn favoriete nummer, 3, het nummer van zijn favoriete NASCAR-coureur, Dale Earnhardt.

'Het is het Romeinse cijfer drie. Het betekent veel voor me omdat mijn vader het zijne was, "zei Lovato in een interview met Craig Ferguson in 2013. "Hij is deze zomer geslaagd en ik wilde iets positiefs doen."

"Now I'm a Warrior" op haar rug

Op haar bovenrug, onder haar nek, heeft Lovato de zin 'Now I'm a warrior' getatoeëerd. De zin is een tekst uit haar nummer 'Warrior' uit 2013, dat gaat over Lovato's worstelingen en hoe ze ze heeft overwonnen om sterker te worden. De tatoeage werd in mei 2013 gezet door Bang Bang. "Ik heb een nummer op mijn album genaamd 'Warrior' en het is een heel, heel betekenisvol nummer voor mij," zei Lovato in opDe Tonight Show met Jimmy Fallonin 2013. “Het is echt zwaar, de tekst, maar het is ook een inspirerend nummer. Het is iets negatiefs dat positief is geworden. Ik heb veel meegemaakt en ik ben echt heel eerlijk over dit album. En dit is een nummer dat erg moeilijk voor me was om te schrijven, op te nemen en nu uit te brengen. [De tatoeage] was een soort eerbetoon aan het uitbrengen van het album en het overwinnen van een aantal echt heel moeilijke dingen in mijn leven.

Vogels op haar onderarm

Lovato heeft een reeks vogels op haar onderarm getatoeëerd. Het ontwerp voor de tatoeage, met 12 vliegende vogels en gemaakt door Kat Von D, verscheen later op de omslag van haar boek uit 2013,Sterk blijven: 365 dagen. Lovato koos vogels voor de tatoeage, die ze in november 2012 kreeg, als symbool voor vrijheid. Ze werd geïnspireerd om het te krijgen na een programma van de Anonieme Alcoholisten. "Ik hou van de vrijheid die vogels vertegenwoordigen en ik had niet specifiek een grote reden waarom ik er 12 kreeg", vertelde ze iHeartRadio in 2013. "Maar op een dag, een van mijn vrienden dat ik bij Sober Living was, ik woonde in haar Sober Living-huis, en ze vroegen: 'Dus waarom heb je … Hoeveel heb je gekregen?'En ik had zoiets van: 'Ik weet het niet. Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen, tien, elf, twaalf,' en ik had zoiets van: 'Ho, dat was niet mijn bedoeling.' alsof het een godsding was, alsof ik de 12 stappen werkte, dus toen ik dat begreep toen ik in Sober Living zat, was het blijkbaar echt de bedoeling.

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (7)

"Loslaten" en "Laat God" op haar voeten

Als christen tatoeëerde Lovato in september 2012 de woorden "Laat los" en "Laat God" op haar voeten. Elke zin is getatoeëerd op een andere voet boven haar tenen.

"Geloof" op haar arm

In december 2011 tatoeëerde Lovato het woord 'Faith' op haar pols. De tatoeage, die op haar rechterarm en onder haar elleboog zit, is een bijpassende tatoeage met die van haar vriendin Lauren Martin, die ze ontmoette tijdens een behandeling bij Timberline Knolls.

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (8)

"Rock N Roll" op haar vinger

Een van de kleinste tatoeages van Lovato zijn de woorden "Rock N Roll" op haar vinger. Ze deelt de tatoeage met haar vriendin, Hannah Beth Merjos. En hoewel Lovato spijt heeft betuigd over de tatoeage, is ze er vanaf nu nog steeds fan van. “Ik heb er eerder over nagedacht [tatoeage verwijderen], want als ik ouder word, weet ik niet of ik om 'rock and roll' op mijn middelvinger te hebben. Maar wat dan ook, ik ben jong en ik kan het nu rocken en als ik ouder word, kan ik me daar later zorgen over maken, 'zei ze in een interview opWoon bij Kelly en Michael.

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (9)

"Vrede" op haar vinger

Eind 2011 tatoeëerde Lovato het woord "Peace" op de zijkant van haar middelvinger van haar linkerhand. Vanwege de locatie en het feit dat haar vingers tegen elkaar wrijven, is de inkt op de tatoeage een beetje afgesleten, waarbij de laatste "E" nauwelijks zichtbaar is.

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (10)

Kruis op haar hand

In juni 2011 tatoeëerde Lovato een kruis op de zijkant van haar rechterhand, onder haar pink. De tatoeage is een knipoog naar haar geloof als christen. In een interview metOn Air met Ryan Seacrest, onthulde Lovato dat ze die locatie had gekozen zodat fans het zouden zien als ze de microfoon vasthield en hen eraan zou herinneren dat ze een vrome christen is.

"Blijf" en "Sterk" op haar polsen

In maart 2013, na drie maanden in de ontwenningskliniek voor haar eetstoornis en snijwonden, tatoeëerde Lovato de woorden "Stay" en "Strong" op haar polsen. Elk woord zit om een ​​andere pols en vormt de uitdrukking 'Blijf sterk' wanneer ze in elkaar worden gezet. De uitdrukking werd later de titel van Lovato's MTV-documentaire uit 2012. De locatie werd ook gekozen om Lovato's littekens te verdoezelen van toen ze zichzelf sneed.

“De boodschap is voor mij. Er staat: 'Blijf sterk.' Dus elke dag, of ik nu mijn schoenen aantrek of mijn make-up opdoe, ik zie het elke dag om sterk te blijven.'20/20in 2013. “Het was heel symbolisch voor mij om dat te kunnen verdoezelen en het ook te vervangen door iets anders dat permanent is, zodat ik de steun die ik had toen ik naar binnen ging nooit zal kunnen vergeten. behandeling]."

Veer achter haar oor

In juni 2010 tatoeëerde Lovato in een Warped Tour-bus een blauwe veer achter haar oor. "Ik heb een veer achter mijn oor en het betekent eerlijk gezegd niets", vertelde ze HollywoodLife in 2010. "Ik vind het gewoon schattig. Het is een lichtblauwe veer, maar hetlijkt meer op een blad, dus ik moet het repareren. ' Later repareerde ze de tatoeage in juni 2011 om het minder op een blad en meer op een veer te laten lijken.

Een grondig onderzoek naar de 19 prachtige tatoeages van Demi Lovato (11)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 04/29/2023

Views: 5283

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.