De 5 beste polssteunen van 2023 (2023)

1

Beste algehele polssteun


Handstandaards Gerolde toetsenbord- en muispolssteuncombo


Vulling:kralen |Omslag:Mix van poly/katoen

REDENEN OM TE KOPEN

Verstelbaar

Ademend

Makkelijk schoon te maken

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Muissteun is omvangrijk

Toetsenbordrust is een beetje kort

De eerste plaats voor de beste algehele combo in onze review gaat naar deHandstandaards Gerolde toetsenbord- en muispolssteuncombo. De buitenbekleding is gemaakt van een mix van poly/katoen en de binnenkant is gepareld, dus hij is niet alleen comfortabel, maar ademt ook goed. Schoonmaken is een makkie met een snelle worp in een wasmachine aan de voorkant of een goede ouderwetse handwas. Omdat de toetsenbordsteun geen stijve vorm heeft, kan hij zich goed aanpassen aan vrijwel elke toetsenbord- of polsvorm.

We hebben echter een paar botten te plukken. Om te beginnen strekt de toetsenbordsteun zich niet uit over de volledige lengte van een standaardtoetsenbord, dus als je het numerieke toetsenblok regelmatig gebruikt, is dat een beetje onhandig. We vonden ook de muissteun een beetje overvol, dus het was niet de gemakkelijkste om onze pols in een comfortabele positie te krijgen. Het gebruik van een muis met een lager profiel was ook een uitdaging. Zelfs met deze klachten denken we nog steeds dat deCombinatie handstandenis een goede keuze voor de meeste mensen.

De 5 beste polssteunen van 2023 (4)


2

Beste polssteun voor toetsenbord


Razer ergonomische polssteun


Vulling:Traagschuim |Omslag:Kunstleer

REDENEN OM TE KOPEN

Schuin

Waterbestendig

Frame met stevige randen

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Ademt niet goed

Geen verkoelende gel

DeRazer ergonomische polssteunbehaalde zeer hoge scores op onze comfortschaal, dankzij het schuine profiel. Een kunststof frame houdt de kunstlederen bekleding bij elkaar en dient als bumper. Dit geeft bescherming om rafelen te voorkomen tegen continue stoten aan het toetsenbord, armbanden, horloges, etc.

DeRazerDe kunstleren bekleding is niet erg ademend. Als je in een warm klimaat leeft, is dit misschien niet de beste optie. Onze polsen hadden de neiging om aan het kussen te plakken. Wij geloven dat een verkoelende gel in de stof dit ongemak kan verminderen. Bovendien is de vulling niet bijzonder dik en konden we het harde plastic eronder voelen. Toch vonden we dit aanbod van Razer leuk en bevelen het ondanks zijn tekortkomingen aan.

De 5 beste polssteunen van 2023 (8)


3

Het beste voor warme klimaten


HyperX-polssteun


Vulling:Cool gel traagschuim |Omslag:Spandex-mix

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Losse bekleding

Platte bovenkant

Voor degenen die in warmere klimaten leven, deHyperX-polssteunzou een goede keuze zijn. Wanneer je je polsen voor het eerst op dit model plaatst, voelt het als de koele onderkant van je kussen dat je midden in de nacht hebt omgedraaid. Het duurde veel langer om op te warmen dan alle andere modellen die we hebben getest. We waardeerden het symmetrische ontwerp dat evenveel comfort bood voor onze handpalmen/polsen. Hoewel er misschien geen plastic bumper is die de naden van de stof bedekt, is deze om een ​​stijve plank gewikkeld en aan zichzelf vastgenaaid, waardoor deze niet gemakkelijk gaat rafelen.

De bekleding is zacht en comfortabel, maar ook zeer rekbaar. Wanneer we van muis naar toetsenbord of van en naar het numerieke toetsenblok gaan, heeft de stof de neiging om op te hopen en zou het oncomfortabel worden om onze polsen op de plooien te laten rusten. We vermoeden dat het na verloop van tijd plooien kan vormen en ervoor kan zorgen dat de bekleding uitrekt en nog losser wordt, waardoor het probleem mogelijk wordt verergerd. Het kussen is breder en niet schuin, wat wat meer druk op onze polsen uitoefent dan we hadden gewild. Al met al deHyperX-toetsenbordsteunis voor de meeste mensen een uitzonderlijke toetsenbordsteun.

De 5 beste polssteunen van 2023 (12)


4

Beste traagschuim polssteunset


Gimars Memory Foam Toetsenbord en Muis Polssteun Set


Vulling:Traagschuim |Omslag:Lycra-mix

REDENEN OM TE KOPEN

Goede luchtstroom

Rubberen bodem

Zachte vulling

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Toetsenbordsteun niet symmetrisch

Naden zijn gelijmd

DeGimars Memory Foam Toetsenbord en Muis Polssteun Setis een solide optie voor een toetsenbord en muissteun van traagschuim. De buitenhoes is gemaakt van een Lycra-mixstof die vocht afvoert en snel droogt. Wat nog belangrijker is, de zachte schuimvulling biedt voldoende comfort en ondersteuning. De rubberen onderkant heeft grip op de meeste oppervlakken, maar is niet zo plakkerig dat je hem niet gemakkelijk kunt aanpassen.

Het grootste nadeel van deGimars Memory Foam-setis een gebrek aan bescherming voor de naden. De bekleding is alleen op het schuim gelijmd, waardoor het risico op loslaten groot is. Verder heeft de stof de neiging om stof en puin te verzamelen. De toetsenbordsteun is niet helemaal symmetrisch; er is een kleine uitsparing waar het logo is gedrukt. Deze uitsparing zorgt voor ongelijk comfort en ondersteuning voor uw handen. Afgezien van deze gebreken, is de Gimars Memory Foam Set een comfortabele set pads voor een geweldige prijs.

De 5 beste polssteunen van 2023 (16)


5

Geweldige stevige muissteun


Kensington ErgoSoft muispolssteun


Vulling:gel |Omslag:Kunstleer-achtig

REDENEN OM TE KOPEN

Makkelijk schoon te maken

Antislip bodem

Behoudt zijn vorm

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Wordt zweterig

Geen naadbescherming

DeKensington ErgoSoft muispolssteunis onze topkeuze voor een stevige muissteun. De vulling met gelkussens behoudt zijn vorm in de loop van de tijd en geeft je blijvende ondersteuning. De kunstleerachtige bekleding is gemakkelijk schoon te vegen en droogt snel uit. Om nog maar te zwijgen, de onderkant is een antisliprubber dat de muissteun op zijn plaats houdt tijdens het typen of gewoon surfen op internet.

Tijdens onze tests ontdekten we dat dit model comfortabel is met een standaard of onopvallende muis, maar niet zo goed werkte met verticale of extra grote muizen. De imitatieleerachtige bekleding voelt zacht en comfortabel aan, maar ademt niet goed en wordt vrij snel zweterig. Bovendien biedt dit model geen eersteklas naadbescherming. De bekleding is vastgelijmd aan een harde rubberen bodem - die een been omhoog heeft in vergelijking met een hoes die op schuim is gelijmd - maar heeft nog steeds het potentieel om te worden geplet en weg te pellen. Ondanks deze kleine tekortkomingen konden we comfortabel gebruik maken van deKensington Ergosoftdag na dag en raad dit ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een stevige muissteun.

De 5 beste polssteunen van 2023 (20)


6

Beste extra stevige toetsenbordsteun


Castle Bailey lederen toetsenbord polssteun


Vulling:Schuim |Omslag:Leer

REDENEN OM TE KOPEN

Rechthoekige configuratie

Milieubewust

Zware stiksels

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Groot

Duur

Als je op zoek bent naar een polssteun die aanvoelt als een hard oppervlak, maar verhoogd is om een ​​scherpe hoek te verlichten, dan raden we deCastle Bailey lederen toetsenbord polssteun. Het bedrijf gebruikt gerecycled materiaal voor zijn verpakkingen. Dit model heeft een rechthoekig en symmetrisch ontwerp en biedt evenveel comfort voor elke pols. De lederen bekleding is gevouwen en op zijn plaats gestikt, waardoor het risico van afbladderen of rafelen vrijwel uitgesloten is.

Helaas, deKasteel Baleyheeft wel wat nadelen. Het is aan de dure kant voor een polssteun en kost mogelijk veel meer dan andere kanshebbers. Met ongeveer tien centimeter is deze polssteun aan de brede kant en kan hij letterlijk pijn doen voor mensen met kleine handen. Dit model heeft een leren bekleding die, hoewel technisch ademend, vrij snel zweterig wordt. Toch raden we de Castle Bailey aan voor iedereen die een extra stevige toetsenbordsteun wenst.

De 5 beste polssteunen van 2023 (22)


7

Een alternatieve schuimoptie


BRILA polssteun voor muis en toetsenbord


Vulling:Traagschuim |Omslag:Lycra-mix

REDENEN OM TE KOPEN

Mooie vulling

Griezelige bodem

Comfortabele stof

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Twijfelachtige bouwkwaliteit

Gebrek aan naadbescherming

DeBRILA polssteun voor muis en toetsenbordis een andere uitstekende optie voor een met schuim beklede set. Het heeft een comfortabele vulling van traagschuim met "massagegaten" - hoewel we niet precies zeker zijn van hun doel. De stof is relatief ademend en comfortabel om je handen op te laten rusten. Beide stukken hebben een rubberen onderkant om ze op hun plaats te houden en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een beetje zeep en water.

We hebben een aantal tekortkomingen gevonden bij dit model. We hadden niet het gevoel dat de bouwkwaliteit van hetzelfde niveau was als sommige van de concurrentie. De bekleding van de muissteun kwam niet overeen met de rubberen onderkant, waardoor het schuim aan de binnenkant zichtbaar werd, en er is geen naadbescherming. De hoes is op het schuim en de rubberen onderkant gelijmd, waardoor het toetsenbord en de muis open blijven staan ​​om los te laten of te gaan rafelen. DeBRILA muis- en toetsenbordsteunsetis niet de beste, maar is een goede optie als je het in de uitverkoop vindt.

De 5 beste polssteunen van 2023 (24)


8

Een ruimtebespaarder


Fellowes polssteun van traagschuim


Vulling:Traagschuim |Omslag:Jersey

REDENEN OM TE KOPEN

Ruimtebesparende indeling

Comfortabele stof

Wasbare antislip achterkant

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Lang

Geen naadbeveiligingen

DeFellowes polssteun van traagschuimmaakt gebruik van een smal ontwerp en is een uitstekende optie voor mensen met beperkte of drukke bureauruimte. Dit model heeft ook een kleverige achterkant die de meeste oppervlakken vasthoudt en gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek - de buitenste laag is net zo gemakkelijk af te vegen en stofvrij te maken. Het smalle profiel en de ademende stof helpen ook om je polsen koel te houden.

Helaas heeft het een halve maanvorm waardoor het gedeelte voor de rechterpols iets meer uitsteekt dan de linkerkant. Het is moeilijk om een ​​comfortabele houding te vinden en toch alle benodigde toetsen te kunnen bereiken. De stoffen bekleding en de rubberen onderkant zijn op het schuim gelijmd, waardoor ze vatbaar zijn voor afbladderen en rafelen. Dit model is een beetje aan de lange kant en steekt aan weerszijden uit van ons standaard full-size toetsenbord. Kortom, decollega'sis een degelijke toetsenbordsteun als u ruimte wilt besparen.

De 5 beste polssteunen van 2023 (26)


9

Ver van onze favoriet


Kensington Duo Gel-toetsenbord Polssteun


Vulling:gel |Omslag:Zacht kunststof

REDENEN OM TE KOPEN

Schoonmaken is een makkie

Blijft op zijn plaats

Gel is comfortabel

REDENEN OM TE VERMIJDEN

Niet ademend

Niet vlak

Lastige configuratie

DeKensington Duo Gel-toetsenbord Polssteunis super eenvoudig schoon te maken. De plastic bekleding en bodem kunnen na het wassen snel worden drooggeveegd, waardoor lange droogtijden worden geëlimineerd. Op een schoon oppervlak houdt dit model stevig vast en blijft het stevig op zijn plaats. De grote gelzakken zijn comfortabel om op te rusten en ook erg leuk om te pletten, porren en knijpen.

De volledig plastic behuizing van deKensington Duo-gelheeft een aanzienlijk nadeel: het wordt zweterig, ondanks het ingebouwde ventilatiekanaal. Het ventilatiekanaal zelf veroorzaakt ook enkele problemen. De grote gelpads aan de uiteinden zijn hoger dan het midden - waar het ventilatiekanaal is - wat typen ongemakkelijk en een beetje ongemakkelijk maakt. De gelpads zijn ook veel breder dan het ventilatiekanaal, waardoor het moeilijk is om tijdens het typen een goede positie voor je polsen te vinden. De gelvulling van de Kensington Duo Gel is comfortabel, maar het is moeilijk om voorbij het onevenwichtige comfort tussen de polsen te kijken.

De 5 beste polssteunen van 2023 (28)


Waarom u ons zou moeten vertrouwen


Ons beoordelingsproces begint met grondig onderzoek naar de markt, waar we tientallen producten hebben vergeleken voordat we 9 producten hebben gekozen om rechtstreeks te testen. We hebben vele uren besteed aan het leggen van onze polsen op de lijn om een ​​uitgebreide, zij-aan-zij vergelijking van deze producten te bieden. We hebben het ontwerp en de constructiekwaliteit van elke polssteun grondig onderzocht en hebben de toetsenbord- en muissteunen tot 12 uur per dag gebruikt om hun algehele comfort te vergelijken.

Het voortouw nemen in deze review isAustin Palmer. Hij heeft meer dan twee decennia ervaring met het gebruiken en bouwen van computers. In 2009 werd bij Austin een RSI (Repetitive Strain Injury) in zijn polsen vastgesteld. Sindsdien is hij een groot voorstander en pleitbezorger van ergonomische praktijken. Hij brengt een kritisch en empathisch oog - of polsen - mee als het gaat om het evalueren van toetsenbord- en muissteunen.

De 5 beste polssteunen van 2023 (29)
De 5 beste polssteunen van 2023 (30)
De 5 beste polssteunen van 2023 (31)

Analyse en testresultaten


We hebben onze tests verdeeld in twee hoofdpunten: comfort en vakmanschap, elk samengesteld uit verschillende tests naast elkaar. We hebben ons scherpe oog en uitgebreide algemene kennis gebruikt om de samenstelling en constructie van elke toetsenbord- en muissteun te evalueren. We hebben met elk model uitgebreid getypt, gebladerd en gespeeld om hun comfortniveau te beoordelen (de toetsenbord- en muissteunen werden afzonderlijk beoordeeld).

Comfort voor toetsenbordsteun


Comfortabel en ondersteunend zijn, zijn de belangrijkste dingen die een toetsenbordsteun kan doen. Om ervoor te zorgen dat we een goede set gegevens verzamelden, hebben we de hulp ingeroepen van familie, vrienden en collega's om te helpen bij het beoordelen van deze producten. Als het gaat om comfort, zijn wij van mening dat vulling en vorm cruciaal zijn, gevolgd door het materiaal dat als bekleding wordt gebruikt.

DeHandstandenEnRazerbehaalde de hoogste scores van de hele groep. De meerderheid van onze testers scoorden deze steunen gelijk, waarbij de HandStands iets naar voren trokken vanwege de ademende pluche stof en de kraalvulling. De Razer is niet erg ademend met zijn kunstleren bekleding en volledig plastic behuizing, maar over het algemeen was dit niet zo'n groot probleem. Een ander klein voordeel aan de HandStands ten opzichte van de Razer is de vulling met kralen. Je kunt de kralen verplaatsen en een uiteinde afbinden met een rubberen band om je comfortniveau aan te passen. Deze techniek werkt het beste als u het numerieke toetsenblok niet vaak gebruikt. Beide modellen maken gebruik van een symmetrische indeling, waardoor een gelijk comfort wordt gegarandeerd.

De 5 beste polssteunen van 2023 (32)


In navolging van de topmodellen zijn deHyperXEnGuimara's. Over het algemeen waren onze juryleden tevreden met deze modellen, maar sommige negatieve aspecten bleven niet onopgemerkt. Terwijl beide modellen een zacht schuimkussen hebben, blijft de HyperX langer koeler met met gel doordrenkt schuim. Onze testers met kleinere handen vonden dat de HyperX iets te breed was en een beetje ongemak op hun pezen voelde. De meeste van onze testers waren niet dol op hoe los de bekleding zat, ondanks dat hij zacht was. Het had de neiging om op te stapelen met herhaalde bewegingen van de muis of het numerieke toetsenblok, terug naar een typpositie. De stof van de Gimars is op het schuim gelijmd en heeft een vreemde asymmetrische vorm met een gebogen uitsparing waar je je rechterhand op laat rusten. De meeste juryleden ergerden zich aan het verschillende polscomfort en vonden dat de fabrikant één breedte had moeten kiezen en daaraan vast had moeten houden. Dit model was ook aan de korte kant, waardoor het onhandig was om het numerieke toetsenblok te gebruiken.

De 5 beste polssteunen van 2023 (33)


Als laatste hebben we deBRILJANT,Kasteel Baley,collega's, EnKensington Duo Gel-toetsenbordsteun, de minst favorieten voor deze statistiek. Elk model biedt een unieke smaak van comfort, variërend van zacht tot extra stevig. Aan de zachtere kant hebben we de BRILA en Fellowes. De meerderheid van de testers hield niet van het hogere profiel en de halve maanvorm van de Fellowes. Bovendien vonden we dit model niet comfortabel met onopvallende toetsenborden. De BRILA heeft een vergelijkbare halvemaanvorm maar is veel breder. De meeste juryleden waren van mening dat deze toetsenbordsteun goed werkteverschillende soorten toetsenborden- zowel onopvallend als standaard. Enkele van onze testers merkten een lichte bult op bij het rusten op de BRILA, maar anderen leken het niet op te merken. Beide modellen hebben ademende stoffen en blijven relatief koel. Meer testers gaven de voorkeur aan het jerseymateriaal van de Fellowes boven de spandexmix van de BRILA.

DeKasteel Baleyis de stevigste toetsenbordsteun die we hebben getest. Terwijl een paar rechters vonden dat dit te stevig was, waren de meeste klachten dat het te breed was. Het was niet gemakkelijk te gebruiken met een standaard toetsenbord, maar leek goed te werken met een onopvallend toetsenbord omdat je handen in een andere hoek staan. Het heeft een leren bekleding waarvan we vonden dat het soms nogal zweterig werd. DeKensington Duo-gel, aan de andere kant, is niet erg ademend met zijn plastic buitenschaal. De meeste juryleden vonden het niet-traditionele ontwerp, dat lijkt op een yin-yang, niet erg comfortabel. De uiteinden zijn merkbaar hoger en breder dan het middelste gedeelte.

De 5 beste polssteunen van 2023 (34)


Comfort voor muissteun


Het nemen van de eerste plaats in het algemeen, deGuimara'sis onze favoriet als het gaat om het comfort van de muissteun, en de meerderheid van onze juryleden prees dit model. De zachte vulling wiegt zachtjes en ondersteunt je handpalm en pols. Het heeft dezelfde ademende, comfortabele Lycra-mixstof als zijn tegenhanger met toetsenbord. Dit model werkte goed met alle soorten muizen en handmaten.

De 5 beste polssteunen van 2023 (35)


Volgens deGuimara's, deHandstandenEnKensington Ergosoftbeide kregen hoge cijfers van ons jurypanel. De meeste juryleden waren het erover eens dat de HandStands super comfortabel was, maar niet de meest veelzijdige als het ging om muiskeuze (zelfs debeste draadloze muizen). Het voelt overvol en geeft de voorkeur aan grote of verticale muizen. De Kensington ErgoSoft daarentegen werkt niet goed met verticale muizen en past beter bij een muis met een lager profiel. De HandStands-muissteun heeft dezelfde samenstelling als de toetsenbordsteun - beide zijn zeer ademend. De stof van de Kensington ErgoSoft is niet zo ademend, maar de gelvulling blijft relatief koel.

Als we de achterkant van het peloton naar voren brengen, hebben we deBRILJANT. We zouden niet zo ver willen gaan om te zeggen dat dit model oncomfortabel is - het is min of meer basic zonder een "WOW" -factor zoals de rest van de groep. De polsvormige groef in het midden zorgt voor kleine bulten aan weerszijden. Onze rechters met grotere handen voelden enige opluchting van deze groef, maar vonden dat de bulten te veel op hun handpalmen duwden. Onze testers met kleinere handen voelden niet hetzelfde comfort met het polskanaal. Hun handen waren niet groot genoeg om op de bulten te zitten.

De 5 beste polssteunen van 2023 (36)


Vakmanschap


Voor onze volgende testronde hebben we elk model nauwkeurig onderzocht om het vakmanschap en de constructie van elke polssteun te evalueren. Van alle geteste modellen voelen we deRazer-toetsenbordsteun, deCastle Bailey toetsenbordsteun, en deCombinatie handstandenzal de tand des tijds het beste doorstaan. De omhulling van de Razer is ingekapseld in een plastic frame, waardoor de randen worden beschermd tegen rafelen of afbladderen. De kunstleren bekleding is niet zo duurzaam als het echte leer van de Castle Bailey, maar lijkt geschikt voor normaal gebruik. De lederen bekleding van de Castle Bailey is op zichzelf gevouwen en aan een duurzame leren basis gestikt. De HandStands Combo-stukken daarentegen zijn niet aan een basis bevestigd en de naden zijn in zichzelf verborgen, zoals een sierkussen.

De 5 beste polssteunen van 2023 (37)


Een trio van close runners-up in deze categorie - deHyperX-toetsenbordsteun, deKensington Duo Gel-toetsenbordsteun, en deKensington ErgoSoft muissteun- kregen allemaal solide scores van onze juryleden. De HyperX werd vanwege zijn bekleding een laag gestoten, maar verzilverde zichzelf met zijn uitstekende naadbescherming. De hoes zit los en zal na verloop van tijd waarschijnlijk uitrekken. Beide Kensington-modellen hebben stevige hoezen en goede naadbescherming. De Kensington ErgoSoft-stof is op een dik stuk rubber gelijmd, waardoor het een voorsprong heeft op de lagere modellen, maar niet zo goed als de - wat lijkt - naadloze Kensington Duo Gel. Wat de Kensington-modellen van de bovenste laag houdt, is dat ze met gel zijn gevuld. Als ze lek raken, heb je pech.

DeBRILA rustset,Fellowes toetsenbordsteun, EnGimars rustsetbaart ons de meeste zorgen. Dit trio maakt gebruik van duurzame stoffen hoezen, maar biedt geen adequate naadbescherming. De hoezen van deze modellen zijn op schuim gelijmd, waardoor ze vatbaar zijn voor afbladderen en rafelen. De BRILA-muissteun arriveerde met de hoes al los van de rubberen basis.

De 5 beste polssteunen van 2023 (38)


Een polssteun gebruiken


Wanneer u op een toetsenbord typt, mogen uw polsen en handpalmen uw typeoppervlak idealiter niet raken. Je handen moeten van het oppervlak worden geheven, vrij om te bewegen. Deze positie kan de hele dag moeilijk te bereiken zijn, en veel mensen, waaronder wijzelf, maken zich er van tijd tot tijd schuldig aan om tijdens het typen onze handen op ons bureau te laten rusten, waardoor onze polsen onnodig worden belast en onder druk worden gezet. Voer de polssteun in, of beter gezegd, depolssteun. Wanneer u een van deze gadgets gebruikt, kan het laten rusten van uw pols op het kussen de ligamenten onnodig belasten, waardoor het risico op pijn of ongemak toeneemt. We hebben ontdekt dat het de meest comfortabele houding kan zijn om de hiel van uw handpalmen zachtjes op de pad te laten rusten wanneer u niet typt. Voordat u een toetsenbord- of muissteun aanschaft, raden we u ten zeerste aan uw arts of andere professional te raadplegen als u momenteel pijn, tintelingen of gevoelloosheid in uw handen of pols ervaart.

We willen er nogmaals op wijzen dat tijdens het typen je polsen idealiter omhoog moeten staan ​​en vrij kunnen bewegen. Als u een pauze neemt, moeten de hielen van uw handpalmen, niet uw polsen, voorzichtig op het kussen rusten. Als u pijn, tintelingen of gevoelloosheid begint te ervaren bij het gebruik van een van deze producten, stop dan met het gebruik en evalueer de situatie.

De 5 beste polssteunen van 2023 (39)


Conclusie

Bij correct gebruik zijn polssteunen een gemakkelijke en goedkope manier om polspijn mogelijk te verlichten en te voorkomen. Het kan lastig zijn om door alle beschikbare informatie en modellen te bladeren om de perfecte toetsenbord- of muissteun te vinden. Hopelijk heeft dit artikel uw zoekopdracht verkleind en u geholpen te beslissen welke toetsenbord- of muissteun voor u geschikt is.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated: 05/31/2023

Views: 5279

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.