90+ hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter (2023)

Hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter:Verjaardagen zijn heel speciale gelegenheden in ons leven en hetzelfde geldt ook voor de verjaardagen van onze kinderen. We houden meer van onze kinderen dan van wat dan ook in deze wereld en daarom proberen we hun speciale dagen altijd zo gelukkig en vreugdevol mogelijk te maken. Dochter een heel gelukkige verjaardag wensen betekent veel voor ons. Omdat ze onze grootste wens is, mogen we niet vergeten haar dag nog gedenkwaardiger te maken door haar een lieve verjaardagsboodschap te sturen vanuit het hart.Onsprachtige verzameling unieke verjaardagswensen voor je dochter zal je helpen om de beste gevoelens in je hart te uiten en haar een speciaal gevoel te geven op haar grote dag. Scroll naar beneden om ze allemaal te bekijken

Inhoud

 1. Hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter
 2. Muziekvideo's voor dochterverjaardagswensen
 3. Emotionele verjaardagswensen Berichten voor dochter
 4. Hartverwarmende verjaardagsgroeten voor dochter
 5. Laatste woorden voor hartverwarmende verjaardagswensen
 6. Lees meer over hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter
90+ hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter (1)

Hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter

90+ hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter (2)

Een mooie dochter zoals jij is de zegen van een moeder, de trots van een vader en de beste vriend van een broer. Gefeliciteerd! Onze dochter, we zijn zo dankbaar dat je in ons leven bent gekomen. We houden van je tot de maan en terug. Gefeliciteerd!

Een dochter is een feest. Ze is een zegen. Ze is de meest waardevolle relatie die geld niet kan kopen. Fijne verjaardag schat! Toen God een klein meisje voor me maakte, maakte hij jou. Dit is waarom ik meer van je hou dan je je kunt voorstellen.

Lees ook:30+ grappige gelukkige huwelijksverjaardagswensen voor zus

Jij bent het grootste wat me ooit is overkomen. Jij bent mijn vreugde, mijn geluk en mijn alles. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Gefeliciteerd!

De dag dat je geboren wordt, is de meest bijzondere dag van ons leven. Je gaf ons het gevoel belangrijk te zijn. Laten we genieten van het geluk van onze prinses. Gelukkige verjaardag, mijn liefste!

Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik van je hou, maar je glimlach en knuffels zeggen alles. Gelukkige verjaardag aan mijn mooie dochter! Gelukkige verjaardag voor mijn mooie, getalenteerde, intelligente kleine meid. Ik ben zo trots op je!

Je bent de mooiste persoon ter wereld, ook al was het een moeilijk jaar voor je. Jij bent mijn reden om te leven, mijn beste vriend en mijn alles. Een vreugdevolle gelukkige verjaardag gewenst.

Gelukkige verjaardag voor mijn kleine meid! Ik kan niet wachten om te zien wat je doet als je groot bent, ik hou zoveel van je.

Gefeliciteerd! Je was het beste wat me ooit is overkomen. Ik dank je dat je me gelukkig hebt gemaakt. Ik heb het gevoel dat ik de gelukkigste moeder ter wereld ben.

Fijne verjaardag lieverd! Je bent zo'n braaf meisje en ik hou zoveel van je. Ik wil dat je altijd onthoudt hoeveel je moeder van je houdt.

Ik ben zo trots op jou en je prestaties. Gelukkige verjaardag mijn baby. Ik houd zo veel van je!

Je hebt veel mensen geraakt met je positieve instelling. Net als je moeder ben je een geweldig persoon. Gefeliciteerd!

Je bent een geweldig mens. Je bent aardig, zorgzaam en erg lief. Ik heb het geluk dat ik mijn dochter heb. Gefeliciteerd!

Je bent een geweldig mens. Je bent aardig, zorgzaam en erg lief. Ik heb het geluk dat ik mijn dochter heb. Gefeliciteerd!

Ik wens je een gelukkige verjaardag, lieverd. Je zult nooit weten dat ik meer van je hou dan je weet. Je bent mijn zonneschijn en je maakt me heel gelukkig.

Gelukkige verjaardag lieverd. Ik wens je al het geluk van deze wereld. Het mooiste aan jou is dat je zowel van binnen als van buiten mooi bent. Ik wens je een hele fijne verjaardag. Je bent een zonnestraal in mijn leven. Moge je een geweldige verjaardag hebben.

Gelukkige verjaardag mijn lieve, lieve, geweldige dochter! Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken! Jij bent mijn wereld en mijn wereld is compleet met jou! Gefeliciteerd!

(Video) Happy Birthday Wishes for Daughter from Mother 🥰 Short Message for Daughter

Ik heb zoveel geluk dat ik je moeder ben. Ik hou van je met heel mijn hart. Gefeliciteerd! Jou opvoeden is het grootste geschenk dat ik ooit heb gekregen.

Je bent de beste kleine meid die ik ken. Je bent zo lief en aardig, en je doet altijd wat goed is voor iedereen. Je bent mijn kleine engel en ik hou zoveel van je! Gefeliciteerd!

Lees ook:50+ gelukkige verjaardagswensen voor een 2-jarige

Een dochter is een weerspiegeling van haar moeder. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn lieve dochter. Je bent niet alleen mijn dochter, maar ook mijn beste vriendin.

Jij bent het licht van mijn leven en de reden dat ik elke dag leef met een glimlach op mijn gezicht. Jij bent mijn kostbaarste geschenk. Je bent mijn alles. Gelukkige verjaardag, mijn lieve dochter!

Er is niemand zoals jij, er is geen andere dochter zoals jij. Je bent mijn kind, mijn dochter, mijn lieve dochter. Ik wens je een fijne verjaardag!

Moge je altijd geweldig en liefdevol blijven. Jou hebben is het beste cadeau in mijn leven. Ik houd zo veel van je. Gefeliciteerd!

Ik hou meer van je dan van de zon en de maan, meer dan van alle sterren aan de hemel. Jij bent de schat van mijn leven, mijn lieve dochter. Moge God je een lang en gezond leven geven, gelukkige verjaardag! Je liefde voor mij maakt me zo trots om je moeder te zijn, en mijn geluk laat je voelen wat moederschap is. Ik bid altijd voor uw succes en gezondheid. Gelukkige verjaardag, lieve dochter! Een fijne dag toegewenst.

Gelukkige verjaardag, mijn dochter. Moge de Heer u altijd overladen met de beste zegeningen en geluk. Ik ben dankbaar dat je mijn kind bent. Ik ben door jou geïnspireerd.

Je ouders bidden voor jou en je succes. U kunt op ons rusten wanneer u maar wilt. Gelukkige verjaardag mijn liefste, heb een mooi leven voor de boeg, wees sterk en blijf in beweging, bereik alles wat je wenst... En onthoud, niemand heeft ooit succes bereikt zonder te vallen, houd je hoofd hoog en geef niet op! Vanuit de grond van mijn hart wens ik je het allerbeste in je toekomst.

Jij bent voor mij wat voedsel is voor de hongerige; welke kleding is tegen de kou; jij bent voor mij en wat water is voor de dorstigen. Gefeliciteerd lieverd! Ik bid tot God dat je een gelukkig en vreugdevol leven hebt.

Welke uitdagingen je ook tegenkomt in het leven, je moet er niet voor terugdeinzen om ze moedig aan te gaan. Wees dapper, wees sterk en blijf vooruitgaan ondanks obstakels. Gefeliciteerd. Ik denk aan je en wens je nog vele goede dagen toe.

De zon, de maan en de sterren kunnen niet op tegen de schoonheid van je ogen. Moge je verjaardag net zo stralend zijn als die hemelse objecten. Gefeliciteerd! Moge je zoveel dagen van het jaar hebben om zoveel verjaardagen te vieren als je hebt gehad!

Ik hoop dat deze verjaardag de beste wordt sinds je geboorte. Moge dit jaar je veel goeds, vreugde, geluk en liefde brengen. Gefeliciteerd! Mijn lieve lieve dochter, jij bent de belangrijkste persoon in mijn leven. Ik houd zo veel van je.

Muziekvideo's voor dochterverjaardagswensen

Emotionele verjaardagswensen Berichten voor dochter

90+ hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter (3)

Gelukkige verjaardag aan mijn lieve dochter!! Mijn liefde voor jou is zo uitgestrekt als de oceaan, zo diep als de zee en zo hoog als de lucht, want jij bent de schat van mijn leven. Ik hou van je en wens je een gelukkige verjaardag.

Lees ook:45+ gelukkige huwelijksverjaardagswensen voor vrienden

Gefeliciteerd met het feit dat je een jaar ouder bent, en ik ben blij te weten dat je schoonheid en charme in de loop van de tijd alleen maar zullen groeien. Ik hou van je, mijn lieve kind, en ik heb zoveel geluk dat ik je in mijn leven heb. Bedankt dat je de ster van onze familie bent.

(Video) Birthday Wishes For My Daughter From Mom

Gelukkige verjaardag mijn mooie dochter, moge je duizenden jaren leven en de gelukkigste persoon op aarde zijn. Moge je verjaardag net zo mooi zijn als jij.

Gelukkige verjaardag mijn lieve dochter, ik kan niet wachten om je te zien opgroeien tot de mooie vrouw die je voorbestemd bent te zijn. Gefeliciteerd.

Aan mijn kleine engel, ik ben zo trots op alles wat je hebt gedaan in je korte tijd op aarde. Bedankt dat je iedereen om je heen speciaal hebt laten voelen en dat je van mij een beter mens hebt gemaakt. Gefeliciteerd!

Elk jaar wordt er een nieuw hoofdstuk aan je leven toegevoegd en word je een beetje wijzer en een beetje mooier. We bidden voor je dat je gelukkig en gezond blijft en we wensen je een fijne verjaardag.

Gelukkige verjaardag, mijn engel! Bedankt voor alle goede dingen die je in mijn leven hebt gebracht. Uw aanwezigheid is een geweldige zegen geweest.

Fijne verjaardag prinses! Je betekent de wereld voor mij en ik bid voor je succes en geluk. Ik ben zo trots op je en wens je een gelukkige verjaardag! Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe opgewonden ik ben om je een heel gelukkige verjaardag te wensen!

Gefeliciteerd. Ik weet echt niet hoe ik je dit moet vertellen, maar je bent een mooie vrouw. Gelukkige verjaardag aan mijn mooie dochter! Ik hou zoveel van je, en ik ben zo trots op je.

Bedankt dat je me de gelukkigste vader ter wereld hebt gemaakt. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou. Jij bent het zonnetje in mijn leven. Jij bent het licht in mijn duisternis. Jij bent de ster aan mijn hemel. Gefeliciteerd!

Gelukkige verjaardag aan een dochter die meer een vriend is dan een kind. Ik houd zielsveel van je.

(Ik hou meer van je dan je ooit zult weten, mijn liefste) Hoewel we niet bij je kunnen zijn op je verjaardag, weten we dat je het fantastisch zult hebben met je vrienden.

Mijn schattige dochter, je bent mijn beste vriendin en ik hou meer van jou dan van het leven zelf. Je bent een geschenk van God. Mijn schattige dochter, het kostbaarste geschenk dat het leven me ooit heeft gegeven. Ik hou meer van je dan je je kunt voorstellen.

Bedankt voor alles wat je voor mij doet en voor iedereen van wie je houdt. - Barbie Gelukkige verjaardag aan mijn favoriete dochter. Ik hou meer van je dan van wat dan ook en ik zou niet trotser op je kunnen zijn.

Lees ook:60+ gelukkige verjaardagswensen voor romantische minnaars

Gelukkige verjaardag aan mijn schattige dochter! Jij bent de beste. Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken. Ik kijk uit naar de beste jaren van mijn leven bij jou in de buurt.

Onze lieve dochter, onze trots en vreugde, moge dit jaar je meer vreugde en geluk brengen. We houden zoveel van je en we wensen je een fijne verjaardag. Lieve dochter, vandaag is jouw speciale dag.

Gelukkige verjaardag aan mijn lieve dochter! Moge al je wensen uitkomen, moge je je leven ten volle leven en moge je dag zo stralend zijn als je glimlach en zo mooi als je hart.

Ik bid dat God je meer en meer zal zegenen als je opgroeit, mijn baby. Gefeliciteerd!

Gelukkige verjaardag aan onze lieve kleine meid! Ik hou meer van je dan je je ooit kunt voorstellen!

Je bent meer dan alleen een dochter voor mij. Je bent mijn vriend, je bent mijn engel, je bent mijn mooie prinses, mijn alles. Gefeliciteerd!

Lieve dochter, je staat altijd voor ons klaar. Jij bent de enige op wie we kunnen rekenen. We zijn je zo dankbaar. Gefeliciteerd! We weten niet wat we zouden doen zonder jou in mijn leven.

Gelukkige verjaardag, lieve dochter. We weten dat je een sterk en onafhankelijk persoon bent, maar toch willen we je als eerste een gelukkige verjaardag wensen.

(Video) Happy birthday greetings for Daughter | Best birthday wishes, blessings & messages for daughter

Dochter, vandaag is jouw dag, dus vier het en alle geweldige dingen die je hebt bereikt. We hopen dat je verjaardag net zo geweldig en vol geluk is als jij. Gelukkige verjaardag onze dochter!

Je bent de enige dochter die we de wereld hebben laten zien en we zijn zo trots om jou als ons kind te hebben. Gefeliciteerd.

Gelukkige verjaardag aan de enige dochter die ik ken, waar ik van hou en op wie ik altijd trots zal zijn.

Toen je werd geboren, wisten we dat je het mooiste en kostbaarste geschenk ter wereld voor ons was. We zullen je altijd koesteren. Gefeliciteerd! Dochter, we houden zoveel van je. Je bent onze trots en vreugde. Jij bent onze wereld.

Mijn lieve dochter, ik bid dat God je zal leiden en beschermen terwijl je opgroeit. Gefeliciteerd!

Liefste dochter, alweer een jaar maak je deel uit van ons leven. We zijn er trots op je in onze armen te houden en houden meer van je dan wat dan ook in deze wereld. Gefeliciteerd!

Hartverwarmende verjaardagsgroeten voor dochter

90+ hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter (4)

Op deze speciale dag willen we zeggen hoe dankbaar we zijn dat je in ons leven bent. We wensen je een leven vol vrede, vreugde en liefde. Gelukkige verjaardag, lieve dochter.

Nu u vandaag weer een jaar ouder wordt, hopen we dat u uw dromen kunt waarmaken. Je bent geboren voor deze wereld en je zult altijd het licht van ons leven blijven.

Gelukkige verjaardag aan mijn lieve dochter. Je groeit zo snel op, maar ik herinner me de dag dat je geboren werd nog als de dag van gisteren. Je was klein, met delicate handen en voeten. Het was liefde op het eerste gezicht. Gelukkige verjaardag, lieverd!

We zijn zo trots op je omdat je zo mooi, zo slim en zo getalenteerd bent. Je vervult ons met vreugde en geluk en we wensen je een geweldige verjaardag.

Ik wens je veel vreugde op je verjaardag, vreugde van het soort dat nooit eindigt, vreugde van de verjaardagssoort. Moge alles wat je doet je vreugde brengen. Gelukkige verjaardag, prachtige dochter!

Gelukkige verjaardag, lieverd! Vandaag is een geweldige dag voor u en voor ons, en we willen uw speciale dag met u vieren. We wensen je liefde en geluk en we zullen er altijd voor je zijn. Gelukkige verjaardag, mijn lieve dochter!

Het is ons een genoegen u een gelukkige verjaardag te wensen. Als je moeder heb ik een klein geheimpje dat ik met je wil delen. Je bent niet alleen ons kind, maar ook onze lieveling. We houden erg veel van je.

Aan de mooiste vrouw die ik ooit heb gekend, mijn dochter. Gefeliciteerd! Ik hou van uw dochter.

Lieve dochter, jouw moeder zijn is een van de mooiste dingen in mijn leven. Ik zou het voor niets ter wereld willen veranderen. Ik houd van je. Gefeliciteerd! Je bent het mooiste meisje ter wereld.

Elk moment van elke dag denk ik aan jou. Het is een genoegen om een ​​droom te laten uitkomen, je te zien opgroeien. Gelukkige verjaardag, mijn kleine prinses. Lieve dochter, je brengt een grote vreugde in ons leven. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze familie.

Gelukkige verjaardag, mijn dochter. Jij bent de enige echte en we kunnen ons leven zonder jou niet voorstellen. We houden van je en we wensen je een fijne verjaardag.

Dochter, je verjaardag is gewoon weer een herinnering dat de tijd veel te snel voorbijgaat. We wisten dat je speciaal was, maar dit jaar heb je bewezen dat je echt uniek bent. Gefeliciteerd!

Mijn hart is vol vreugde, geluk en trots vanwege jou. Het is geweldig om te zien dat je een mooi mens, een zorgzaam mens en een liefhebbende dochter wordt. Gefeliciteerd!

Gelukkige verjaardag, mijn lieve dochter. Ik ben zo trots op je en hoe goed je bent opgegroeid tot zo'n mooie, lieve en lieve dochter. Je bent een inspiratie voor mij. Ik houd van je.

Op deze dag willen we de Almachtige bedanken voor het feit dat je in ons leven bent, voor het zegenen van ons met een dochter die net zo lief is als jij. Gefeliciteerd! O, wat vliegt de tijd! Er is weer een jaar voorbij en het is tijd om je verjaardag te vieren.

Gelukkige verjaardag aan de enige dochter die ooit vreugde en geluk in mijn leven heeft gebracht. Ik hou van je en ik wens je alle vreugde en geluk op deze speciale dag.

Gelukkige verjaardag, lieve dochter! We houden van je en we wensen je een geweldige dag. Geluk brengt het beste in mensen naar boven, en jouw geluk brengt ons geluk, dus we willen ervoor zorgen dat je de beste dag van je leven hebt.

Gelukkige verjaardag aan mijn mooie dochter. Moge je leven gevuld zijn met geluk, liefde, vrede en voorspoed.

Als mijn liefde voor jou gemeten zou kunnen worden in de sterren, zouden de sterren hun licht verliezen. Als mijn liefde voor jou gewogen zou kunnen worden, dan zouden de bergen bezwijken onder het gewicht. Als mijn liefde voor jou in de tijd zou kunnen worden gemeten, zou mijn liefde de eeuwen overleven. Gelukkige verjaardag, lieve lieve dochter!

Gelukkige verjaardag aan een dochter die is geboren in een leuk gezin en een leuk gezin dat na haar geboorte nog leuker werd. We houden erg veel van je.

Ik hou van je, niet omdat je mijn dochter bent, maar omdat je mijn lieve meid bent. Gefeliciteerd. Je bent de beste dochter ter wereld. Ik wil dat je weet dat ik zo trots op je ben.

Jij bent het licht van ons leven en we willen ervoor zorgen dat je altijd geniet van het licht van de wereld. We houden van je en we wensen dat je verjaardag gevuld is met geluk en vreugde.

Je kwam in ons leven en onze harten en vulde ze met vreugde en geluk. We voelen ons zo gelukkig met jou als onze dochter. Gefeliciteerd! Voor onze baby met melk en koekjes! We houden heel veel van je en we wensen je een heel gelukkige verjaardag.

Je bent zo dierbaar voor ons, zo speciaal en zo schattig. Jij bent onze kostbaarste schat. Gefeliciteerd! We houden zoveel van je, lieverd.

In deze wereld waar velen verjaardagen vergeten, zijn wij jouw verjaardagen nooit vergeten. Vandaag vieren we je verjaardag met veel liefde en cadeautjes. Dit is een heel speciale dag voor elke dochter, dus we hebben een heel speciale verjaardag voor je gepland.

Wij zijn je grootste fans, je grootste minnaars, je grootste vrienden, je grootste alles. We houden van je, mijn verjaardagsprinses. Gefeliciteerd!

De liefde die je vader en ik voor je hebben is enorm. We zijn trots op alles wat je bent geworden en alles wat je aan het worden bent. Gelukkige verjaardag aan onze dochter, onze lieve dochter, onze mooie dochter, onze geliefde dochter. We zijn trots op je.

Het is altijd goed om je verjaardag te vieren en ik ben blij dat je een mooie dame bent geworden. Je bent mijn dochter, geen vriendin. Hoewel ik van je hou als vriend, ben ik trotser op je als dochter.

Op je verjaardag wensen je vrienden je een heel gelukkige verjaardag! We hopen dat je de beste dag ooit hebt! Gefeliciteerd! Men zegt dat je nooit te oud bent om verjaardagen te vieren. Ik ben niet te oud om je een gelukkige verjaardag te wensen.

Hoe oud je ook wordt, voor mij blijf je altijd mijn kleine meid. Ik houd zo veel van je. Gefeliciteerd! Ik ben dankbaar dat ik weer een jaar je mama mag zijn. Ik hou meer van je dan je weet. Gefeliciteerd!

Gelukkige verjaardag aan een prinses die ons altijd trots maakt! Wij zullen altijd uw ruggengraat zijn en u zult altijd onze prinses zijn. Hou veel van je. Gelukkige verjaardag aan een dochter die ons altijd trots maakt!

Mijn hart is blij met een dochter zoals jij die slim, intelligent, zorgzaam, aanhankelijk, oprecht, zelfredzaam, onafhankelijk, respectvol en perfect is. Gefeliciteerd!

Laatste woorden voor hartverwarmende verjaardagswensen

Een van de beste manieren om je dochter te laten zien hoeveel je om haar geeft, is door haar op haar verjaardag te vertellen. Misschien wil je deze wensen met je kleine meid delen, zodat ze weet hoe speciaal en belangrijk ze is in ons leven.

Heb je nog andere favoriete quotes of woorden vanwijsheidvoor kinderen? Heeft iemand ze ooit een geweldige quote gegeven die ze nooit zullen vergeten? Deel het hier! We horen graag van iedereen wat hun meest memorabele verjaardagen zijn, zowel goede als slechte.

Lees meer over hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter

 • 21e verjaardagswensen voor dochter
 • Gelukkige verjaardagswensen voor ondeugende zus
 • Hartverwarmende verjaardagswensen voor vriendin

Verwante zoekopdrachten

verjaardagswensen voor getrouwde dochter
verjaardagswensen voor dochter van papa
zegen verjaardagswensen voor dochter
hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter uk
zegen verjaardagswensen voor dochter van moeder
hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter in het Hindi
hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van mama
hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van vader

FAQs

Wat schrijf je op een verjaardagskaart dochter? ›

Zegeningen voor verjaardagswensen voor een dochter

Liefste dochter, ik ben heel trots op hoe je bent gegroeid en wat je bent geworden. Ik bid dat er nog veel meer zegeningen en liefde op je pad zullen komen. Heb een geweldige verjaardag!

Wat wens je een 90 jarige? ›

Enkele verjaardagsteksten voor de 90 jarige:
 • De 90e verjaardag van jou, vergeet ik niet gauw. ...
 • Gefeliciteerd met uw 90e verjaardag, een hele fijne verjaardag toegewenst.
 • Ik hou van u, u bent nu 90 jaar geworden.
 • Het leven kent zo zijn goede momenten. En dit is nou precies zo'n dag. ...
 • Op uw verjaardag lieve oma,

Hoe iemand origineel feliciteren? ›

10 leuke en nieuwe manieren om "Gefeliciteerd!" te zeggen
 • Meertalig worden. ...
 • Ga voor een dierlijke analogie. ...
 • Kies een hippe quote. ...
 • Zoek een rijm. ...
 • Kies een tijdperk, elk tijdperk. ...
 • Een superheld. ...
 • Wees een voorspeller. ...
 • Keer terug naar de natuur.
Aug 9, 2021

Hoe schrijf je gelukkige verjaardag? ›

gelukkige verjaardag {tussenwerpsel}

Gelukkige verjaardag.

Hoe stuur je een verjaardagskaart via WhatsApp? ›

Kaart maken in WhatsApp
 1. Open WhatsApp.
 2. Tik op het tabblad Chats.
 3. Tik op de naam van de persoon naar wie u een nieuwjaarsgroet wilt sturen. ...
 4. Tik op de iPhone linksonder op het blauwe plusje > Foto- en videobibliotheek. ...
 5. Kies een foto, bijvoorbeeld van uzelf.
 6. Voeg een tekst toe op de foto. ...
 7. Voeg een plaatje toe.
Jan 23, 2023

Hoe noem je iemand die 90 jaar wordt? ›

80 jaar: Jozef (of Asnath) 90 jaar: Efraïm. 100 jaar: Metusalem.

Hoe schrijf je van harte gefeliciteerd met je verjaardag? ›

50 jaren van geluk

50 mooie jaren van geluk! Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toost op je gezondheid en een hele fijne dag!

Wat zet je op een kaart voor iemand die 70 wordt? ›

Gefeliciteerd! Wat is 70 jaar een mooie leeftijd. En omdat het een rond getal is, is het misschien nog nét wat specialer dan andere verjaardagen. De zeventigste verjaardag mag gevierd worden.

Hoe schrijf je hartelijk gefeliciteerd? ›

De verleden tijd van feliciteren is 'feliciteerde'. Het voltooid deelwoord is 'heeft gefeliciteerd'.

Wat schrijf je op een kaart jubileum? ›

Voorbeelden korte gelukwensen huwelijk – “Blijf nog heel veel jaren lief tegen elkaar.” “Op het begin van een onvergetelijke reis.” “Blijf wie jullie zijn, dan komt het wel goed” “Gefeliciteerd met jullie huwelijk, maak er een avontuur van.” “Geniet van ieder moment.” “Ik drink op jullie zonnige toekomst.” “Veel liefde ...

Wat te zeggen bij jubileum? ›

Voorbeeldtekst jubileum collega.

Wat een mooie mijlpaal! Van harte gefeliciteerd, collega! Wij zijn blij en trots dat we al zo'n mooie periode met je mogen samenwerken. En we hopen er nog vele jaren aan vast te mogen knopen.

Wat zet je op een felicitatie kaart? ›

Maar er zijn nog meer opties, zoals:
 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een mooie dag van.
 • Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag!
 • Proost op jou. Dat je een gelukkig en gezond jaar mag hebben.
Nov 15, 2021

Wat is een ander woord voor gefeliciteerd? ›

proficiat (tw) : gefeliciteerd, geluk gewenst, mijn gelukwensen.

Waarom iedereen feliciteren? ›

Het schijnt een typisch Nederlandse gewoonte te zijn. Het feliciteren van de hele familie, soms zelfs de complete vriendenkring van de jarige. Op zich is het niet zo gek, als je feliciteren ziet als synoniem voor 'ik ben blij voor je'.

Hoe zeg je dat je je verjaardag niet viert? ›

Of je je eigen verjaardag nu wel of niet afzegt dit jaar maakt niet zoveel uit. Het is vooral belangrijk dat je een keuze maakt die bij jou past. Geef dus eens een heel andere draai aan je geboortedag of informeer je gasten dat ze dit jaar zelf een taartje zullen moeten kopen. Het is tenslotte jouw feestje!

Hoe zeg je in het Marokkaans gefeliciteerd? ›

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! عيد ميلادٍ سعيد! Gefeliciteerd met je verjaardag! عيد ميلادٍ سعيد!

Wat zet je op een kaart om te versturen? ›

Zet bijvoorbeeld een leuke quote op je kaart, schrijf er een vrolijk gedichtje op of ga voor je favoriete songtekst. Uit de volgende teksten voor kaartjes haal je vast ook inspiratie. Hier even een kaartje om te laten weten dat ik aan je denk. We hebben elkaar ook al zo lang niet gezien!

Hoe verstuur ik online een verjaardagskaart? ›

In de online kaartmaker van Kaartje2go maak je simpel en snel een persoonlijke verjaardagskaart. Kies een verjaardagskaart uit de collectie, bewerk de tekst en achtergrond, upload je foto, kies een kant-en-klare verjaardagstekst en klaar is je kaart.

Wat zijn de belangrijkste verjaardagen? ›

Mijlpaalverjaardagen zijn die verjaardagen die speciale aandacht verdienen. Deze speciale aandacht wordt gegeven aan specifieke jaren, waaronder 1, 16, 18, 30 en 50, maar ook nog enkele andere leeftijden. Deze jaren laten een persoon koesteren wat hij bereikt heeft en wat hij nog wil bereiken.

Wat is een gouden verjaardag? ›

Aan jubilea worden traditioneel allerlei materiële eigenschappen toegekend. Het bekendst is het gouden jubileum: 50 jaar, gevolgd door het zilveren jubileum: 25 jaar.

Wat zijn bijzondere verjaardagen? ›

Het beste antwoord. Zogenoemde kroonjaren als achttien, twintig, dertig, veertig, vijftig, zestig, vijfenzestig, zeventig, tachtig, negentig en natuurlijk honderd worden vaak uitgebreider gevierd of zijn aanleiding voor een feest(je).

Wat is het verschil tussen proficiat en gefeliciteerd? ›

op goeievraag.nl 'Wat is het verschil tussen 'proficiat' en 'gefeliciteerd'? ' was het verkozen antwoord: Het betekent hetzelfde, al is gefeliciteerd gangbaarder in het grootste deel van Nederland.

Is het van harte gefeliciteerd of Van harte proficiat? ›

Als je wenst bij een succes van iemand, zou je 'proficiat' zeggen. Zoals bij een promotie, afstuderen of het behalen van je rijbewijs. Bij een verjaardag zou je 'gefeliciteerd' zeggen.

Hoe schrijf je hartelijk? ›

De formulering hartelijk dank is enigszins uitzonderlijk: dank is immers een de-woord, en een bijvoeglijk naamwoord voor een de-woord wordt normaal gesproken met een e geschreven; vergelijk hartelijke groet en hartelijke ontvangst.

Wat schrijf je op een kaart voor een 80 jarige? ›

Breng wat vreugde in haar verjaardagskaart door deze schattige berichten te schrijven.
 • Fijne verjaardag mam! ...
 • Je bent een geweldige moeder en de beste ouder ooit. ...
 • Je bent het licht van mijn leven en ik ben zo trots om je zoon/dochter te zijn.
 • Ik hou van je mama! ...
 • Mam, ik kan niet geloven dat je 80 jaar oud bent.
Aug 18, 2022

Hoe schrijf je 70ste verjaardag? ›

Gefeliciteerd met je 70ste verjaardag”, deze en nog veel meer verjaardagswensen kun je vinden op onze website. Erg handig als je op zoek bent naar een originele verjaardagswens voor een 70-jarige.

Wat geef je iemand van 80? ›

De 11 BESTE cadeaus voor een 80-jarige man
 • Vintage telefoon.
 • Retro platenspeler.
 • Leonidas bonbons.
 • Pantoffels.
 • Alcoholvrij bierpakket.
 • Fotowand.
 • Sleutelhouder.
 • Brillenhouder.

Wat is hartelijk dank? ›

Uitspraak: [dɑŋk] het laten merken dat je het fijn vindt dat iemand iets goeds voor je gedaan heeft Voorbeeld: `Hartelijk dank voor de mooie bloemen.

Wat is iemand feliciteren? ›

[Lat.] (feliciteerde, heeft gefeliciteerd), (iemand) gelukwensen; (oneig.) gelukkig prijzen.

Wat is hartelijk zijn? ›

(van iemand) aardig en gastvrij

(van uitingen) eerlijk, oprecht.

Wat is een houten jubileum? ›

5 jaar: Hout

Het vijfjarig huwelijk heeft een minder chique naam en heet het houten huwelijk. Jullie hebben bewezen dat jullie huwelijk wel tegen een stootje kan.

Wat schrijf je in een kaart voor een vriendin? ›

Inspiratie voor bijvoorbeeld een vriendschapskaartje .
 • Al slijt de deurmat niet... ...
 • Een goed karakter. ...
 • Even iets schrijven. ...
 • Het was fantastisch. ...
 • My bestest friend. ...
 • Nieuwe baan. ...
 • Vertrouwen. ...
 • Vrienden zijn als sterren.

Hoe vier je een jubileum? ›

Hoe maak je een jubileum evenement echt onvergetelijk?
 1. Neem de tijd. ...
 2. Houd je doel voor ogen. ...
 3. Geef betrokkenen een rol. ...
 4. Grijp het jubileum aan om terug te kijken. ...
 5. Grijp het jubileum ook aan om vooruit te blikken. ...
 6. Houd het leuk. ...
 7. Kies een passende locatie. ...
 8. Geef een passend aandenken mee na afloop van het jubileum.

Hoe schrijf je jubileum? ›

het jubileum

Verbuigingen: jubilea, jubileums (meerv.) feestelijke herdenking van de dag waarop iets gebeurde of begon.

Hoe feliciteer je iemand die zoveel jaar getrouwd is? ›

Hoera, het is jullie trouwdag, onze felicitatie met dit X-jarig jubileum! Al zoveel jaren lief en leed met elkaar delen, dat doen niet veel mensen jullie na. We wensen jullie heel veel liefde en gezondheid toe!

Hoe feliciteer je iemand die zoveel jaar getrouwd zijn? ›

“Op een lang en gelukkig huwelijk.” “Veel liefde en geluk gewenst.” “Veel plezier met elkaar.” “Ik hoop dat jullie veel prachtige jaren tegemoet gaan.”

Hoe maak ik een leuke kaart? ›

Maak een kaart
 1. Open een pagina in Canva. Open Canva en meld je aan of registreer voor een nieuw account met je e-mail, Google- of Facebook-profiel. ...
 2. Kies een sjabloon. ...
 3. Pas je kaart volledig naar wens aan. ...
 4. Perfectioneer je ontwerp met meer elementen. ...
 5. Bestel je prints.

Hoe maak je een post kaart? ›

Een postkaart maken doe je via de Mobile Postcard-app op je smartphone of tablet.
 1. Stap 1: download de app via App Store of Google Play.
 2. Stap 2: Je kan credits kopen waardoor je kaartjes goedkoper kan verzenden. ...
 3. Stap 3: klik op 'Stuur een postkaart'.

Wat schrijf je op een opkikkertje? ›

Een opkikkertje speciaal voor jou. Hopelijk voel je je snel beter. Het komt wel goed schatje.

Is het gefeliciteerd met u of uw verjaardag? ›

Ezelsbruggetje: jouw of jou

Als je het kunt vervangen door het persoonlijk voornaamwoord “hem”, is het “jou”. Als je het kunt vervangen door het bezittelijk naamwoord “zijn”, is het “jouw”.

Hoe spel je Proficiat? ›

Het is 'de proficiat', want proficiat is mannelijk en vrouwelijk. Als je het aanwijst is het 'die proficiat'.

Hoe zeg je in het Vlaams gefeliciteerd met je verjaardag? ›

Doorgaans zegt de Nederlander dan gefeliciteerd, en de Belg proficiat.

Hoelang op een verjaardag? ›

Zo'n beetje anderhalf uur visite is wel het minste wat je op kunt brengen. Ritsema: "Laat die goeie jarige niet in zijn eentje tussen de witte wijn en toastjes met zalm zitten, dan kun je met een aureooltje boven je hoofd 90 minuten later weer huiswaarts keren. Je hoeft nooit ergens langer te blijven dan je zelf wil."

Hoe kan ik iemand feliciteren op Facebook? ›

Ga naar het profiel van je vriend. Scrol omlaag naar Berichten en tik op Schrijf op de tijdlijn van [naam]. Voer een chatbericht in of kies ervoor om iets aan je bericht toe te voegen: Foto's: hiermee voeg je foto's aan je bericht toe.

Wat is de stam van feliciteren? ›

feliciteren/vervoeging
vervoeging van de bedrijvende vorm van feliciteren
onbepaalde wijslang
tegenwoordig (o.t.t.)feliciteerfeliciteren
verleden (o.v.t.)feliciteerdefeliciteerden
toekomend (o.t.t.t.)zal feliciterenzullen feliciteren
41 more rows

Wat zet je in een verjaardagskaart voor een kind? ›

1. Originele verjaardagswensen voor kinderen
 • “Vandaag mag je spelen, rennen en snoepen! ...
 • “Een hele fijne verjaardag voor het allerliefste kind van de héle wereld!”
 • “Hieperdepiep, we vergeten je verjaardag niet. ...
 • “Rozen zijn rood. ...
 • “8 is moe en doet haar oogjes toe, 9 komt zien tot ze moet wijken voor de 10!”
Sep 6, 2019

Hoe feliciteer je een 16 jarige? ›

Gefeliciteerd 16 jaar zinnen:
 • Ik wens je een fijne verjaardag. met bloemen en geschenken. zodat je later met plezier. hieraan terug kunt denken.
 • Ik wens je een jaar vol dromen. een jaar van zorgeloos blauw. waarin al je wensen uit zullen komen. want jij bent nu 16 jaar. en een lieve jonge juffrouw/jongeman.

Wat schrijf je op een verjaardagskaart 13 jaar? ›

Je bent tot zoveel in staat en we zijn verheugd om je te zien groeien en leren. Je bent mooi van binnen en van buiten, en we zijn gezegend met jou in ons leven. Je bent geliefd, en je doet ertoe, en dat zal nooit veranderen. Je hebt de kracht om een ​​verschil te maken in de wereld, en we weten dat je dat ook doet.

Wat zeg je tegen iemand die 65 jaar wordt? ›

Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil. De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw. Stoppen met werken na je pensioen is slecht voor je gezondheid. Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.

Wat kan je op een kaartje schrijven? ›

Momenten
 • Verjaardag.
 • Beterschap.
 • Denken aan.
 • Bedankt.
 • Huwelijk.
 • Geboorte.
 • Liefde.
 • Sterkte.

Wat kan je een kind wensen? ›

5 wensen voor mijn opgroeiende dochter
 1. ik wens je boven alles LIEFDE. LIEFDE in je grote hartje voor iedereen . ...
 2. ik wens je ook EIGENHEID. EIGENHEID in al je talenten, EIGENHEID in jouw unieke weg die je zal gaan, EIGENHEID in je creativiteit.
 3. ik wens je veel VERTROUWEN. ...
 4. Ik wens je VEERKRACHT. ...
 5. Ik wens je LEVEN.
Jun 16, 2017

Waarom is je 16e verjaardag zo bijzonder? ›

Je mag zelf beslissen over alle medische behandelingen die betrekking hebben op jou. Je mag een testament maken. Vanaf je 16e mag je theorie-examen voor je autorijbewijs doen. Als je 16,5 jaar bent mag je beginnen met autorijlessen.

Wat heb je nodig voor Sweet 16? ›

Alles wat je nodig hebt is: 6-10 bekers aan elke kant van een tafel, een pingpongbal en drank om de bekers te vullen. De gasten zullen zelf de spelregels wel kennen. Gegarandeerd succes! Daarnaast kan je ook gaan voor een spelletjes limbo of een karaoke-corner.

Hoe feliciteer je een kind? ›

We willen je/jullie van harte feliciteren met de komst van je/jullie kindje. Het begin van een nieuw, gelukkig en gezond leven. Geniet van de tijd die komen gaat en van alle mooie momenten daarna. Een nieuw leven is geboren, wat een wonder!

Hoe noem je iemand die 75 jaar is? ›

75 jaar: albast, diamant, kroonjuwelen, platina, radium, rodium.

Wat zet je op een kaart 18 jaar? ›

Spreuken & Quotes voor 18 jaar

Vanaf nu begint pas het echte leven! Tip Tap Top, de eerste 18 jaar zitten erop! Rijbewijs halen kost geld, drank betalen kost geld, je verzekering kost geld; als je achttien wordt kun je maar beter rijk zijn. Wie achttien is hoeft niet meer te fietsen of te lopen.

Hoe feliciteer je een 60 jarige? ›

60 jaar is je niet aan te zien, de beste tijd komt nog bovendien! Nu je 60 bent geworden is het tijd om het verleden los te laten, het heden vast te nemen en de toekomst in handen te nemen. Het is nooit te laat om geluk te vinden. Gelukkige verjaardag!

Hoe noemt men iemand die 70 jaar wordt? ›

70 jaar: Jacob (of Rachel) 80 jaar: Jozef (of Asnath) 90 jaar: Efraïm. 100 jaar: Metusalem.

Wat geef je een vrouw die 65 jaar wordt? ›

Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 65-jarige vrouwen.
 • Massagekussen.
 • Janzen cadeaupakket.
 • Leesboek.
 • Zelfreinigende waterfles.
 • Nachtcrème.
 • Bloemenboeket.
 • Rituals pakket.
 • Borrelplank.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 11/28/2023

Views: 5843

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.