80+ welterustenberichten voor echtgenote 2023 - Quotes & Wishes - Weds Kenya (2023)

Welterusten voor vrouw: er zijn een aantal manieren om uw huwelijk op te fleuren, een van hen stuurt uw vrouw eengoede nicht bericht.

Beschouw je huwelijk niet als vanzelfsprekend, schrijf op een willekeurige avond een lieve boodschap voor haar. Maak haarvoel de liefde. Laat die boodschap uniek zijn, begeleid de boodschap met een knuffel en een kus. Knuffel haar dan de hele nacht, ze zal de hele weg naar haar dromenland glimlachen.

Als u afwezig bent, zorg er dan voor dat u contact opneemt; laat haar je aanwezigheid voelen door haar een lief welterustenbericht te sturen.

Stuur je geliefde eentekst berichtdat zal ervoor zorgen dat ze je meer gaat missen. Hieronder staan ​​er enkelewelterusten voor vrouw, welterustenbericht voor mijn vrouw, welterustenbericht voor mijn vrouw, welterustencitaten voor vrouw of welterusten-sms voor vrouw.

Inhoud

 • Welterustenberichten voor vrouw
 • Welterustencitaten voor vrouw
 • Romantisch welterusten SMS voor vrouw
 • Oprecht welterustenbericht voor vrouw
 • Welterustenbericht aan mijn vrouw
 • Welterusten Quotes voor haar
 • Sweet Good Night-bericht voor mijn vrouw

Welterustenberichten voor vrouw

1. Jij bent mijn droom die uitkomt; Ik dank God dat ik je heb ontmoet. Elke dag verlang ik ernaar om naast jou wakker te worden.Goede nacht mijn liefste.

2. De nacht kan lang zijn, maar samenzijn maakt het zoeter. Welterusten mijn lieve vrouw.

3. Het maakt niet uit hoe mijn dag was, ik verlang altijd naar de nacht, om je de hele nacht te knuffelen terwijl je mijn hart dooft. Goede nacht mijn vrouw.

4. Getrouwd zijn met een mooie en zorgzame vrouw zoals jij was gewoon een droom die uitkwam, al mijn dromen zijn uitgekomen sinds ik je heb ontmoet. Ik hou zoveel van je en welterusten

5. Wanneer de zonsopgangen, wanneer de zonsondergangen je me laat beseffen dat mijn leven het beste ooit is. Welterusten schat.

80+ welterustenberichten voor echtgenote 2023 - Quotes & Wishes - Weds Kenya (1)

6. Dagen en nachten komen en gaan; mijn liefde voor jou zal voor altijd groeien.Welterusten voor mijn lieve vrouw.

Lezen: Liefdesberichten voor vrouw

7. Mooi, je bent de koningin van mijn hart, ben de hele dag gevuld met je gedachten. Goede nacht mijn vrouw.

8. Als ik 's nachts naar de lucht kijk, kan ik maar één ster zien, jij, mijn liefste. Welterusten mijn lieve vrouw.

9. Als ik 's ochtends wakker word, kan ik niet wachten om de wereld voor je te veroveren. 'S Nachts kan ik niet wachten om in bed te kruipen om mijn wereld in jou te vinden.Goede nacht mijn liefste.

10. Er is één ding waar ik elke avond naar uitkijk; romantische nachten met jou doorbrengen.Welterusten mijn lieve vrouw.

11. Als er een manier was om dagen door te sturen, zou ik alle dagen doorsturen om de nachten met jou door te brengen. Welterusten lieverd.

12. Aan mijn liefje endroom vrouw. Moge je een geweldige nacht hebben. Welterusten!

13. Zoete dromen mijn lieve vrouw.

14 Zoete dromen lieverd.

Lezen: Waardeer vrouwcitaten

Welterustencitaten voor vrouw

1. Het mooiste aan elke avond is om bij jou te zijn. Goede nacht mijn liefste.

2. De lucht heeft misschien zoveel sterren, maar mijn wereld heeft alleen jou. Welterusten lieverd.

3. Jij bent de adem die mijn leven compleet maakt. Jij maakt het mooi,welterusten lieverd.

4. Mijn liefste, je maakt mijn nachten geweldig, ik wou dat ik vanavond naast je kon zijn, ik kan niet wachten om je te hebben, Welterusten mijn lieve vrouw.

5. Hoe mooi is het om je dag af te sluiten als je bent uitgerust in de warmte van de omhelzing van je vrouw. Ik hou van je mijn lieve vrouw en welterusten

6. Met elke dag die voorbijgaat,mijn liefde voor jouwordt dieper en sterker. Mijn tijd en nachten met jou doorbrengen geeft me vreugde. Welterusten en zoete dromen.

7. Ik denk elke seconde aan je, op elke mogelijke manier. Welterusten mijn liefste, ik hou van je.

8. Het is tijd, de nacht is hier bij ons, het is tijd om te kussen, knuffelen en je een fijne goede nacht te wensen

Lezen: Goedemorgenberichten voor vrouw

Romantisch welterusten SMS voor vrouw

Op zoek naarromantische welterusten voor vrouw? Bekijk deze eensmooie goedenachtberichten voor haar. U kunt deze berichten delen of naar uw vrouw sturen via Facebook, Twitter, Whatsapp of sms.

1. Het einde van weer een dag betekent een mooie alinea die is toegevoegd aan het boek van mijn leven. Om je te koesteren en van je te houden. Goede nacht lieveling.

2. Het hebben van romantische knuffels, schattige knuffels en romantische kusjes is alles waar ik elke avond naar verlang met jou. Welterusten voor mijn mooie vrouw.

3. Als ik thuiskom, maakt het niet uit hoe moe ik ben, het enige dat telt, is dat je naast me bent. Welterusten schat.

4. Hoe moeilijk en vermoeiend mijn dagen ook zijn, alleen al door jou 's nachts in mijn armen te hebben, wordt alle stress weggevaagd. Welterusten lieverd.

5. 's Ochtends ben je mijn zonneschijn, die mijn dag schijnt en 's nachts ben je mijn therapie die mijn stress wegneemt. Goede nacht mijn liefste.

6. Alles kan verdwijnen, maar mijn liefde voor jou zal voor altijd blijven, welterusten mijn mooie vrouw.

Lezen: Verjaardagswensen voor vrouw

Oprecht welterustenbericht voor vrouw

1. Elke avond wordt speciaal voor mij omdat je bij me bent na een stressvolle dag. Bij jou zijn neemt de stress weg. Ik wens je een hele goede nacht.

2. Het maakt niet uit hoe ver ik ben, weet het gewoonik mis je heel erg, Ik denk elke minuut aan jou. Ik wens je een hele goede nacht.

80+ welterustenberichten voor echtgenote 2023 - Quotes & Wishes - Weds Kenya (2)

3. Ik wil nooit bij je weg zijn, zelfs geen enkele dag; Ik weet niet wat ik zou doen zonder jou. Met jou is mijn leven compleet.Ik hou van je en welterusten.

4. Mijn lieve vrouw, ik wil elke dag en elk moment van mijn leven in je armen doorbrengen, met je warme kussen en stevige knuffel. Welterusten.

5. Ik wil dat er geen dag voorbij gaat zonder jou. Jij bent de koningin van mijn hart enIk houd zo veel van je. Ik wens je een mooie goede nacht.

Welterustenbericht aan mijn vrouw

Pak debeste romantische welterustencitaten voor vrouwonderstaand.

1. Als ik in bed lig, terwijl ik door het raam kijk, zie ik prachtige sterren aan de hemel fonkelen. Het doet me denken aan de mooie ster in mijn leven, dat ben jij, mijn lieve vrouw. Welterusten.

2. Bedankt dat je in mijn leven bent, elke avond wil ik je knuffelen en je nooit meer loslaten. Welterusten.

3. Jij bent mijn leven en alles; Ik hou van niemand minder dan van jou. Ik wil mijn leven met jou doorbrengen. Goede nacht mijn liefste.

4. Ik hou van de nacht omdat het de tijd is dat ik ongestoord mijn tijd met jou doorbreng. Goede nacht lieveling.

5. Hoe kon ik in slaap vallen zonder welterusten te zeggen tegen de mooie vrouw die heel speciaal voor me is en al mijn dromen heeft laten uitkomen. Goede nacht schat.

6. Er zijn duizenden sterren aan de hemel, die helder schijnen in de lucht, maar jij bent de helderste van allemaal. Goede nacht mijn liefste.

7. Je bent niet alleen mijn droom, maar ook mijn fantasie. Wens je een liefdevolle goede nacht!

Welterusten Quotes voor haar

Vind de bestewelterusten voor haar.Sms haar dat welterustenbericht en zorg ervoor dat ze zich geliefd voelt

1. Mijn liefste, ik denk elke minuut aan je, van 's ochtends tot' s avonds. Hoe zou ik het beste van je houden. Ik hou meer van je dan je je kunt voorstellen. Lieverd, fijne avond.

2. Sinds ik je zag, ben ik nooit gestopt met van je te houden. Je hebt mijn hart gestolen. Goede nacht mijn liefste.

3. Jij bent het licht van mijn leven,jij bent de liefste droomIk heb ooit gehad, je bent alles voor mij en ik wil nooit van je gescheiden zijn.Goede nacht mijn liefste.

4. Ik stuur je niet alleen een welterustenbericht, maar om je te laten weten hoeveel ik van je hou. Welterusten

5. Het maakt niet uit hoe ons leven zou zijn, welk pad we ook zullen nemen, ik zal je altijd koesteren en liefhebben. Welterusten.

6. Mijn dagschema kan druk zijn, maar het gaat voorbij als ik aan jou denk, dat je de hele nacht in mijn armen bent.Welterusten mijn liefste vrouw.

Sweet Good Night-bericht voor mijn vrouw

VindenUnieke Good Night Quotes voor vrouwonderstaand. We hebben je een idee gegeven van auniek welterustenbericht voor vrouw. Stuur haar dat bericht nu!

Het allerlaatste waar ik aan denk voordat ik in slaap val, ben jij en het allereerste waar ik aan denk als ik wakker word, ben jij. Jij bent de liefde van mijn leven,Ik houd zo veel van je. Welterusten liefste vrouw.

'S Nachts in slaap vallen wordt steeds moeilijker als ik aan je denk. Goede nacht mijn liefste.

Ik ben zo moe en slaperig nu, maar dat kan me er niet van weerhouden je een goede nacht te wensen

Er is niets meer dat ik je ooit zou wensen, behalve dat je elke nacht in mijn armen ligt. Welterusten mijn lieve vrouw

Welterusten voor de mooiste dame die ik ooit heb gezien, je bent mijn liefde en leven. Ik kan niet wachten om je vast te houden.

Als ik mijn tijd met jou doorbreng verdwijnen al mijn zorgen omdat jij mijn wereld bent. Goede nacht schat

Het leven bestaat uit goede herinneringen, jij bent mijn herinneringen en wereld, jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Goede nacht mijn liefste

Als je deze berichten, wensen en citaten nuttig en mooi vindt, deel ze dan met je vrienden op Facebook, Twitter en andere sociale media. Bedankt dat je dit doet.

80+ welterustenberichten voor echtgenote 2023 - Quotes & Wishes - Weds Kenya (3)

Michaël Andreas

Michaël Andreasis een contentschrijver voor Weds Kenya. Hij is een liefhebbende echtgenoot, trotse vader van twee kinderen. Als u vragen heeft of iets wilt toevoegen aan deze inhoud, kunt u ons een e-mail sturen. Je kunt ons volgenTwitterenoffacebook.

Lees verder:

 • Gepassioneerde knuffel en kus - romantische knuffel- en kusberichten
 • Knuffelberichten - Knuffelcitaten Liefde
 • Ik mis je aanraking Quotes - Verlangen naar je aanraking
 • Beste wensen voor nieuwe baan - Gefeliciteerd met nieuwe baan

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 06/27/2023

Views: 5265

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.