130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (2023)

Als je op zoek bent naar verjaardagswensen voor dochter om haar dag goed te maken, zoek dan niet verder. Dan ben je op de juiste webpagina terechtgekomen, mijn vrienden.

Mogelijk vindt u in dit bericht een verscheidenheid aan dochterverjaardagswensen, waaronder unieke, hartverwarmende, zegenende, hartverwarmende, humoristische en emotionele wensen, die u gemakkelijk kunt kopiëren en plakken om naar uw dochter te sturen.

Gebruik deze beste verjaardagswensen voor dochter van mama en papa om haar te laten zien hoeveel je om haar geeft door haar dit te laten weten.

Inhoudsopgave

Verjaardagscitaten voor dochter

130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (1)

Een gelukkige verjaardag, mijn kleine prinses. Ik hou meer van je dan een hebzuchtige kat van eten houdt. En dat betekent veel!

Ik wens mijn dochter een verjaardag vol vrolijkheid en plezier. Geniet van je verjaardag, mijn meisje. Papa houdt zoveel van je.

Ook al zijn we geen koninklijke familie, we zijn gezegend met een mooie prinses. Gelukkige verjaardag aan mijn lieve dochter!

Gelukkige verjaardag meid! Woorden zijn niet genoeg om mijn liefde voor jou uit te drukken. Ik ben zo blij dat ik een dochter heb die net zo aardig en vrolijk is als jij.

Gelukkige verjaardag aan mijn lieve kleine prinses. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen en het met geluk hebt gevuld. Ik hou van je uit de grond van mijn hart.

Gelukkige verjaardag aan de mooiste dochter ter wereld. Wens je veel gelukkige terugkeer van de dag.

Ons hart klopt voor niemand anders dan voor jou, sinds de dag dat we je boe hoorden zeggen. Gefeliciteerd.

Gelukkige verjaardag mijn lieve prinses. Gefeliciteerd met het draaien van [put year]. Wens je veel gelukkige terugkeer van de dag.

Suiker en kruiden en al het lekkers.” Dat moet speciaal voor jou geschreven zijn. Gelukkige verjaardag aan de liefste dochter ooit!

Gelukkige verjaardag, lieve dochter! Moge je grote dag net zo geweldig en schattig zijn als jij!

We houden van je onze lieve dochter tot de maan en terug. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, onze lieve kleine prinses!

Gelukkige verjaardag aan mijn lieve kleine pop. Bedankt dat je ons een geweldige ouderschapservaring hebt gegeven.

Dochter, je bent een mooie en slimme jonge vrouw. Ik zou niet trotser op je kunnen zijn. Ik houd van je. Fijne verjaardag lieverd!

We wilden altijd al dat je bleef zoals de kleine pop die je was. Maar de tijd gaat zeker heel snel. Gelukkige verjaardag aan mijn dochter.

Mijn grote meid, ik denk niet dat het mogelijk is om zoveel van iemand te houden als ik van jou. Heb een geweldige verjaardag.

Gelukkige verjaardag onze lieverd! Moge deze dag je niets dan vreugde en de mooiste herinneringen brengen!

Verjaardagswensen voor schoondochter

130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (2)

Ik wens de gelukkigste verjaardagsvieringen voor mijn mooie schoondochter! Ik ben dolblij dat je in mijn leven bent. Je bent een aardige, lieve en zorgzame vrouw en je verdient de verjaardag van je dromen!

Gelukkige verjaardag aan de geweldige dame die mijn zoon in het gareel houdt.

Mijn lieve schoondochter, je hebt geluk gebracht in het leven van mijn zoon, en ik ben eindeloos dankbaar dat je bij onze familie bent gekomen. We houden allemaal van je en wensen je de mooiste feesten op deze speciale dag. Fijne verjaardag!

(Video) Birthday Wishes For My Daughter From Mom

Gelukkige verjaardag aan mijn mooie schoondochter. We houden enorm van je en waarderen je enorm.

Mijn prachtige schoondochter, je brengt geluk in het leven van de mensen om je heen! Ik ben heel blij dat je een toevoeging aan onze familie bent, en je bent altijd welkom in ons huis. Ik wens je vandaag de gelukkigste verjaardagen, mijn liefste!

Gelukkige verjaardag, schoondochter! Kunnen we eigenlijk gewoon het 'schoonfamilie'-gedeelte laten vallen? Je bent als een dochter voor me.

Mijn absoluut geweldige schoondochter, gelukkige verjaardag! Ik wens je een geweldige dag met heerlijke verjaardagstaart, fantastische cadeaus en je liefhebbende vrienden en familie. Je verdient het allemaal!

Ik hoop dat je veel cadeautjes krijgt op je verjaardag. Je hebt ons al een geweldig cadeau gegeven op de dag dat je ervoor koos om bij onze familie te komen.

Mijn mooie schoondochter, we zijn dolblij om jou als lid van onze familie te hebben. Je bent een geweldige vrouw en je bent hier altijd welkom. Ik wens je de gelukkigste verjaardagen en een geweldig jaar dat komen gaat.

Ik denk aan je met onsterfelijke liefde en immense trots op je verjaardag... en altijd. Gelukkige verjaardag, mijn lieve liefde!

Voor mijn geweldige schoondochter, gelukkige verjaardag! Je bent zo geliefd en gewaardeerd. We zijn er altijd - je bent echt een lid van onze familie! Ik wens je een verjaardag vol vreugde, liefde en geluk.

Je bent een kleine fee die naar ons is gestuurd door de magie van God. Hou van je voor alles. Gelukkige verjaardag, kleindochter!

Ik wens alle liefde van de wereld voor mijn geweldige schoondochter. Ik ben dolblij dat je lid van onze familie bent geworden en weet dat ik er altijd voor je ben. Heb een hele fijne verjaardag!

Ik denk aan je met onsterfelijke liefde en immense trots op je verjaardag... en altijd. Gelukkige verjaardag, mijn lieve liefde!

Gelukkige, gelukkige verjaardag, schoondochter! Bedankt dat je altijd je vriendelijke, geweldige zelf bent. We hebben het geluk je als lid van onze familie te hebben en kunnen niet wachten om het met je te vieren.

Gelukkige verjaardag aan de meest geweldige, liefdevolle, zorgzame en lieve schoondochter.

Zegeningen voor verjaardagswensen voor dochter

130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (3)

Gelukkige verjaardag aan mijn lieve dochter! Je bent ongelooflijk dierbaar voor me, en ik hoop dat je beseft dat je mijn alles bent. Moge je verjaardag gevuld zijn met pracht en liefde.

Je bent het beste wat ooit van God is ontvangen. Niemand begrijpt me zoals jij. Ik hou van je nu en altijd. Gefeliciteerd met je verjaardag, Sunshine.

Je bent zo'n positieve, charmante en absoluut schattige dochter. Ik ben zo trots dat ik je mijn dochter mag noemen omdat niemand anders ooit met jou kan vergelijken. Gelukkige verjaardag aan mijn perfecte kleine meid!

Ik dank God dat hij me heeft gezegend met een geweldige dochter, die me altijd gelukkig maakt. Moge je nooit verdrietig zijn. Gelukkige verjaardag, lieverd.

Een dochter die zo lief en liefdevol is als jij, is moeilijk te vinden, en ik heb zoveel geluk dat ik gezegend ben met een geweldige dochter zoals jij. Moge je verjaardag gevuld zijn met veel cadeautjes en taart.

Je bent al jarig. Ik bid dat God vandaag en voor altijd zijn zegeningen en liefde over je uitstort. Amen. Gelukkige verjaardag aan mijn geweldige dochter.

De dag dat je werd geboren was het mooiste moment van mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat ik een dochter heb die net zo eerlijk, mooi en intelligent is als jij. Gelukkige verjaardag voor mijn kleine meid!

Het is je verjaardagsdochter, blijf bloeien en bloeien in alle delen van je leven. Amen.

Wauw, mijn prinses is vandaag een jaar ouder, ik ben trots op de dame die je bent geworden, gelukkige verjaardag schat, papa, je houdt van me.

Ik kan de band die we hebben met niets op deze aarde vergelijken. Je bent mijn beste vriend. Gelukkige verjaardag, mijn dochter.

Terwijl je elke dag opgroeit, ben ik de gelukkige vrouw die je negen maanden in de baarmoeder heeft gebracht en gelukkige verjaardag.

Aangezien vandaag een nieuw begin in je leven is, mogen er nooit mooie dingen in je leven gebeuren. Amen. Gelukkige verjaardag voor mijn lieve '16.

Ze is mooi, stralend, uniek, de beste, gelukkige verjaardagsliefde.

Jij bent de bron van mijn kracht. Je ziet me niet graag verdrietig. Je bent mijn dochter, en ook mijn vertrouweling. Gefeliciteerd met je dochter.

(Video) Best Birthday Wishes For Daughter | Birthday Wishes For Daughter

Dus mijn baby is vandaag een jaar ouder, ik ben trots op de vrouw die je bent geworden. Mam, gelukkige verjaardag geeft me het gevoel dat ik een schat ben.

Emotionele verjaardagswensen voor dochter van mama

130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (4)

Elke dag, op zoveel manieren, modelleer je de vrouw die ik wil zijn. Gelukkige verjaardag aan een geweldige moeder.

Gelukkige verjaardag aan mijn lieve, zorgzame en mooie dochter. Je bent niet alleen mijn dochter, je bent ook mijn beste vriendin. Ik houd van je mijn liefje.

Gelukkige verjaardag aan de beste moeder die een dochter zich maar kan wensen. Mogen vandaag en altijd al je wensen uitkomen.

Moge God je veel zegeningen schenken op je speciale dag dit jaar, dochter. Jij bent mijn eeuwige vreugde.

Elke dag is een cadeau met een moeder die zo cool is als jij. Je dochter zijn is geweldig, en ik ben je zo dankbaar. Gefeliciteerd!

Mijn lieve dochter, als er ooit een dag was om je eraan te herinneren hoe dierbaar en speciaal je voor mij bent, dan zou het vandaag op je verjaardag zijn.

Mam, je hebt zoveel gegeven en je bent zo'n inspiratie. Ik ben zo gezegend met jou als rolmodel. Gelukkige verjaardag aan een echt geweldige moeder.

Weer of geen weer, op mij kun je altijd rekenen. Je moeder zijn betekent dat ik er altijd voor je zal zijn.

Moeders en dochters zijn als twee erwten in een peul, twee kittens in een mand, twee perziken in een boom. Gelukkige verjaardag aan mijn moeder en beste vriend.

Je bent mooi, liefdevol en medelevend. Gelukkige verjaardag aan de beste dochter die een moeder zich kan wensen!

Mam: Je hebt zoveel opgeofferd voor mij, en je bent er altijd geweest. Moge vandaag, op uw speciale dag, al uw wensen uitkomen. Gefeliciteerd.

Aan mijn dochter, die de beste jongedame ooit is geworden - gelukkige verjaardag, lieverd, ik hou zoveel van je!

Gelukkige verjaardag aan 's werelds coolste, grappigste, domste, wijste moeder. Ik ben zo blij dat ik je dochter ben.

Jij, mijn dochter, maakt van mij een beter mens en een betere moeder! Gefeliciteerd met je verjaardag, ik ben meer dan trots op je!

Een moeder is iemand op wie je altijd kunt rekenen voor goed advies, een warme knuffel en oneindige wijsheid. Ik ben zo dankbaar dat ik je dochter ben. Ik wens je een hele fijne verjaardag.

De gelukkigste verjaardagen voor mijn dochter, die me heeft laten zien hoe krachtig de liefde van een moeder kan zijn!

Grappige verjaardagswensen voor dochter van mama

130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (5)

Mijn enige kind, gefeliciteerd met je verjaardag! Mijn lieve pop, bedankt dat je me de speciale gevoelens van een moeder hebt gegeven en ik bid tot God dat jij op een dag ook dezelfde gevoelens zult hebben.

Je geeft me hoop in een leven vol onzekerheid. Je wilskracht en innerlijke schoonheid kennen geen grenzen. Ik hou voor altijd van je, mijn meisje! Gefeliciteerd!

Je kwam op deze wereld net toen ik je het meest nodig had! Gelukkige verjaardag lieve meid, je maakt me de gelukkigste mama ooit!

8 jaar zijn verstreken! O mijn God! Mijn ondeugende kleine meid wordt een vrouw. Allemaal dankzij de Almachtige dat hij je gezond houdt. Gefeliciteerd met het onafhankelijke leven. Doe je best en werk hard om succesvol te zijn in het leven.

Gelukkige verjaardag aan onze bundel van Joy. Je hebt kleur aan ons leven toegevoegd, onze geliefde dochter. Moge je altijd schitteren als een ster en het leven ten volle leven. Gefeliciteerd! Beste dochter,

Gelukkige 20e verjaardag, mijn dochter! Ik ben zo blij dat je een icoon bent geworden voor alle vrouwen in deze tijd. Je hebt ons het beste cadeau gegeven en maakt ons zo trots. Wees altijd goedhartig en mogen al je dromen uitkomen.

Een fantastische dochter als jij hebben is een geweldige prestatie in mijn leven. Gelukkige verjaardag, lieverd!

Vandaag is de dag die ik nooit meer kan vergeten. Gelukkige verjaardag, mijn engel! Bedankt dat je me een trotse moeder hebt gemaakt. Ik ben misschien geen perfecte moeder, maar jij bent ongetwijfeld de perfecte dochter. Houd van je.

Gelukkige verjaardag mijn prinses. Ik vier vandaag je nieuwe verjaardag en kijk uit naar nog meer prachtige jaren in je carrière.

(Video) Simple Birthday Wishes For Daughter | Birthday Quotes For Daughter - @MagicGiftLab

Dankzij God heeft hij me zo'n aardig en mooi meisje gestuurd. Gelukkige verjaardag, mijn dochter! Geniet van de zeer speciale dag en veel plezier.

Op jouw speciale dag, mijn prinses, wens ik je al het geluk dat er in deze wereld kan zijn!

Vandaag is mijn prinses de 20e fase ingegaan. Hartelijk gefeliciteerd liefste! Het maakt niet uit hoe oud je bent, ik ben altijd hier aan je zijde. Ik hou van je, mijn pop.

Hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder

130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (6)

Het hart van een moeder is een enorme kloof met op de bodem altijd vergeving.

Je bent een betere versie van vorig jaar, ik zie je graag elke dag beter worden. Wees de beste die je kunt zijn en maak het beste van elke kans. Gelukkige verjaardag aan mijn dochter.

Kinderen slapen goed in de armen van een moeder omdat ze gevormd zijn uit tederheid.

God heeft in zijn woord beloofd je nooit te verlaten of in de steek te laten, dus rij door in glorie, lieverd, want God staat aan je zijde. Gelukkige verjaardag aan mijn lieve meisje.

Moeders grijpen de handen van hun kinderen even vast, maar hun hart voor de rest van hun leven.

Het begin van weer een jaar opent onze ogen voor de mogelijkheden die in het verschiet liggen. Ontvang de genade om ze allemaal dag voor dag te nemen, gefeliciteerd met je verjaardag meid.

Het hart van een moeder is een enorme kloof met op de bodem altijd vergeving.

Hoe meer je groeit, hoe duidelijker je ziet. Moge de Heer je ogen openen voor mogelijkheden en kansen om je heen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, dochter.

De vreugde van een moeder schijnt als een baken, verlicht de toekomst maar weerspiegelt ook liefdevolle herinneringen uit het verleden.

Moge vandaag je zoveel vreugde, geluk en vervulling brengen dat het volgende jaar zal doorgaan. Gelukkige verjaardag aan mijn lieve meid.

Ik herinner me de gebeden van mijn moeder, en ze zijn altijd bij me geweest. Ze klampen zich mijn hele leven aan me vast.

Moge je geluk vandaag geen grenzen kennen terwijl je weer een jaar in je leven viert. Gelukkige verjaardag voor je dochter.

Het begon allemaal toen ik wakker werd en het mooie gezicht van mijn moeder zag.

Het is niet het aantal in uw jaren dat ertoe doet, maar het aantal jaren in uw cijfers. Mogen al je dagen hun doel waardig zijn. Dochter, gefeliciteerd met je verjaardag.

Je bent de beste moeder die een kind ooit kan hebben. Ik hoop dat je verjaardag ook de beste is!

Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen, mooie engel, je maakt me een trotse moeder. De Heer zal je zegenen boven je verzoeken. Gefeliciteerd.

Hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van mama

130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (7)

Je bent niet alleen mijn dochter maar ook mijn beste vriendin; bedankt dat je zo begripvol bent. Fijne verjaardag lieverd.

Gelukkige verjaardag aan de dochter met de meest stijlvolle walk-in floor-drobe!

De dag dat je werd geboren was de gelukkigste dag van mijn leven. Als ik naar je gezicht kijk, smelt al mijn stress weg. Gefeliciteerd met je verjaardag prinses.

Gelukkige verjaardag aan de liefste, coolste, schattigste, slimste, meest funky en nieuwste tiener in de stad.

Op je speciale dag wens ik dat al je dromen uitkomen en dat je de kracht hebt om grote hoogten in het leven te bereiken.

Gelukkige verjaardag mijn schatje taart! Jij bent de enige reden voor ons geluk en plezier. Blijf gezond, gelukkig en lach altijd.

Jouw ouder zijn is het meest betekenisvolle deel van mijn leven geweest. Bedankt dat je me een trotse ouder hebt gemaakt. Gelukkige verjaardag lieve dochter.

Moge je voor altijd schijnen en sprankelen als de ster die je bent. Gelukkige verjaardag aan mijn prinses!

Mijn hart zal altijd voor je kloppen; mijn gedachten zullen altijd om jou draaien, want jij bent het kostbaarste geschenk dat God heeft gegeven. Fijne verjaardag lieverd.

Lieve dochter, moge je dag net zo stralend zijn als je glimlach en net zo mooi als jij. Gelukkige verjaardag dochter!

Ik zag je geboren worden, en nu ben ik blij je te zien groeien, met de zekerheid dat je een geweldige vrouw zult worden. Gelukkige verjaardag, dochter! Er wacht je een prachtige toekomst.

Het is echt een eer en een voorrecht om je moeder te zijn. Ik ben erg trots op je, mijn liefste dochter. Heb een geweldige verjaardag!

Omdat de wereld veel mooier is sinds jij bestaat. Gelukkige verjaardag, dochter! Ik aanbid je met heel mijn hart.

Wat vliegt de tijd snel! Ik ben zo trots op je, mijn dochter. Mama en papa wensen je alle succes in het leven, maar onthoud dat we van je houden en dat altijd zullen doen. Gelukkige verjaardag mijn dochter!

Moge God je verjaardag zegenen en je vullen met liefde, gezondheid en voorspoed, niet alleen vandaag maar elke dag van je leven. Gelukkige verjaardag, dochter!

Mijn lieve dochter, ik heb veel geluk met een dochter zoals jij. Je bent een grote zegen voor mij. De dag dat je in mijn leven komt, is de meest bijzondere dag van mijn leven. Maak uw feest opmerkelijk.

Unieke verjaardagswensen voor dochter

130+ beste verjaardagswensen voor dochter (kopiëren en plakken) (8)

Gelukkige verjaardag mijn dierbare dochter. Jij bent alles voor mij. Moge je verjaardag en je hele leven gevuld zijn met liefde en geluk.

Gelukkige verjaardag aan mijn dochter! Ik hoop dat je feest net zo lief is als jij.

Gelukkige verjaardag aan mijn charmante, positieve en schattige dochter. Ik ben erg trots om jou in mijn leven te hebben. Je hebt geen vergelijking. Ik hou van mijn dochter.

Een dochter hebben die me aan het lachen maakt en me trots maakt, is erg moeilijk te vinden. Jij bent dat ene soort meisje. verjaardag wensen aan dochter!

Gelukkige verjaardag mijn mooie dochter. Met elk voorbijgaand jaar word je intelligenter en mooier. Moge deze dag veel geluk in je leven brengen.

Ik wil het allerbeste wensen aan de liefste, liefste en mooiste dochter van de hele wereld. Gelukkige verjaardagswensen voor mijn dochter!

Op deze dag wens ik God dat al je hartsverlangens uitkomen. Geniet van deze dag en omring jezelf met al je favoriete dingen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag mijn super meid.

Mama wenst verjaardag dochter! Moge je dag vol zonneschijn, regenbogen, gelach en plezier zijn!

Gelukkige verjaardag aan mijn kleine fonkelende ster. Moge je altijd schitteren als een ster en hoger en hoger in je leven komen.

Het opvoeden van een fantastische dochter zoals jij is de grootste prestatie van mijn leven. Gelukkige verjaardag, schatje taart. Gelukkige verjaardag aan mijn dochter.

Ik wens je een ongelooflijke, lieve, mooie en gelukkige verjaardag. Mijn lieve dochter! Moge je altijd gelukkig en succesvol zijn in je leven.

Vanaf de dag dat je werd geboren, werd je geluk het doel van mijn leven en werd je glimlach de reden waarom ik leef.

Gelukkige verjaardag kleine prinses. Moge je dag vol geluk, glitters, cakes en chocolaatjes zijn. Ik hou van mijn dochter.

Gelukkige verjaardag mijn kleine wereld. De wereld is een betere plek met jou erin!

Gelukkige verjaardag aan mijn dochter. Dit is jouw dag, dus ga ervan genieten met al zijn geneugten en mooie momenten.

Lieve dochter, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je feest net zo zoet zal zijn als jij.

Dit vind je misschien ook leuk:

  • Verjaardagswensen
  • Gelukkige verjaardag afbeeldingen
  • Verjaardagswensen voor beste vriend
  • Verjaardagswensen voor echtgenoot
  • Verjaardagswensen voor vriendje
  • Verjaardagswensen voor broer
  • Fijne verjaardag zus
  • Verjaardagswensen in het Hindi

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated: 10/11/2023

Views: 5849

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.