100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (2023)

Liefdesboodschap voor vriend: Liefde is het mooiste gevoel, want als je de juiste persoon ontmoet, licht je hele wereld op als een carnaval! Dames, als je de man van je dromen hebt gevonden en geen genoeg kunt krijgen van zijn geweldige gezelschap, laat het de man dan weten! Druk je aanbidding uit door middel van lieve, schattige of romantische berichten en laat hem de diepste emoties van je hart zien! Laat hem zich geliefd voelen om de manier waarop hij je behandelt en tover een glimlach op zijn gezicht! Lees deze berichten en kies de meest ontroerende voor je vriendje!

 • Liefdesberichten voor vriend
 • Emotionele liefdesberichten voor vriend
 • Lieve berichten voor vriend
 • Hartverwarmende liefdesboodschappen voor hem
 • Beste liefdescitaten voor hem
 • Liefdestekst voor hem
 • Liefdesberichten voor vriend over lange afstand

Romantische liefdesberichten voor vriend

Verliefd op je worden was geen keuze, maar het lot van mijn leven!

Met elk voorbijgaand moment word ik een beetje meer verliefd op je!

Jij bent de reden waarvoor ik leef. Je bent mijn alles, en ik kan niet uitdrukken hoeveel ik van je hou!

100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (1)

Bedankt dat je er altijd voor me bent, dat je van me houdt en dat je me van je laat houden. Dit is een geweldige ervaring om van je te houden. Al mijn liefde is voor jou.

Je bent het liefste begin van een nooit eindigend liefdesverhaal. Jij bent de charmante prins en ik ben de prinses in het verhaal.

Ik ben misschien niet de perfecte vriendin, maar ik weet hoe ik van je moet houden zoals niemand dat doet en nooit zal doen. Omdat ik meer van jou hou dan van mezelf.

Zelfs duizend zonnen kunnen niet helderder schijnen dan je glimlach. Je verlicht mijn leven op alle mogelijke manieren. Stop daar nooit mee!

Alleen jij kunt me duizend keer per dag kussen en elke kus zou voelen als de eerste kus die ik ooit in mijn leven heb gehad.

Ik wil de wereld niet, ik wil de lucht niet, ik wil de maan niet, ik wil alleen jou in mijn deel. Ik hou veel van je, mijn liefste.

Je bent de liefste verrassing in mijn leven. Het enige wat ik wil is je meisje zijn, voor altijd.

Ik hou van de sprankeling tussen ons, het geloof in onze liefde. Je bent een geweldige partner die iedereen wil hebben. Ik voel me gelukkig dat ik je heb. Ik houd zo veel van je.

Jouw liefde is de reden waarom mijn dagen zo vol kleuren zijn, mijn nachten zo vol dromen en mijn leven zo vol geluk!

100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (2)

Elke keer als ik probeer mijn hart bij je vandaan te houden, komt het in opstand en ontsnapt. Mijn hart vindt jou en wil voor altijd in jou opgesloten zijn!

Lieverd, niets maakt me zo gelukkiger in deze wereld als je dwaze glimlach!

Sinds ik je heb ontmoet, heb ik geen moment doorgebracht zonder aan je te denken. Je bent in mijn gedachten, in mijn hart en altijd in mijn gedachten.

In jouw armen heb ik een perfecte schuilplaats voor mij gevonden. Ik kan de rest van de wereld vermijden en toch het gevoel hebben dat ik alles hier in je armen heb.

Schat, ik hou ervan als ik je betrap terwijl je naar me staart met die dromerige ogen!

Je laat mijn hart nog steeds sneller kloppen, net als op dag 1! Ik houd van je!

Ik vind het leuk hoe onze vingers in elkaar passen als de stukjes van een puzzel, schat!

Je bent de meest geweldige man die ik ooit ben tegengekomen en ik heb zoveel geluk dat ik je in mijn leven heb! Ik houd van je!

Liefs, gefeliciteerd met je verjaardag. Op de prachtige dagen die we samen hand in hand hebben doorgebracht en op de gelukkigere dagen die komen gaan! Blijf gezegend!

Ik heb geweldige dingen gezien, ik heb geweldige mensen gekend, maar ik heb nog nooit een mooiere ziel gekend die zo diep en echt kan liefhebben.

Emotionele liefdesberichten voor vriend

Ik ben dankbaar dat ik je nog een dag van mijn leven aan mijn zijde heb, want je maakt elk moment vreugdevol en speciaal! Ik houd zo veel van je!

Je bent alles wat ik ooit heb gewenst en je maakt mijn hectische leven een beetje draaglijker! Mijn droomman, ik kan niet leven zonder jou!

Ze zeggen dat liefde met de tijd vervaagt, maar schat, het is jaren geleden en ik kan er nog steeds niet omheen hoe geweldig je bent! Ik houd van je!

Bedankt dat je van me houdt om wie ik ben, dat je in me gelooft, ook al kon ik dat niet. Ik zal van je houden met alles wat ik heb!

Ik was een niemand die nergens heen ging. Maar je gaf me het gevoel dat ik het gelukkigste meisje ter wereld was. Jouw liefde is wat ik nodig heb en wat ik wil voor de rest van mijn leven.

100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (3)

Ik was er kapot van voordat ik je ontmoette. Nadat jij in mijn leven kwam, begon ik naar nieuwe dromen te kijken. Bedankt dat je me je geweldige liefde hebt laten ervaren.

Je bent een van de zegeningen in mijn leven. Bedankt dat je me elke dag met liefde overlaadt. Mijn hart was leeg en jij vulde het met liefde en geluk. Bedankt dat je me duizend redenen hebt gegeven om te glimlachen.

De liefde die je me hebt gegeven zal nooit vervagen. Bedankt voor de liefde en zorg die iedereen wenst.

Jij en ik waren twee vreemden, die een plek probeerden te vinden voor ons kloppende hart. Maar toen je mijn hand vasthield, vond ik een nieuw thuis in jou.

Schat, je kwam in mijn leven toen ik iemand het meest nodig had. En je geeft me het gevoel dat ik de meest speciale meid ben. Dus ik laat je nooit meer gaan!

Liefs, jij bent mijn anker, die mij met beide benen op de grond houdt. Jij bent mijn hemel, die in zijn liefdevolle armen omhult. Ik houd zo veel van je.

Ik was zo gewend om wolken te zien dat ik vergat hoe een diepblauwe lucht eruit zou zien. Ik hou van je omdat je de diepblauwe lucht van mijn leven bent.

Je deed het onvoorstelbare om mij in je leven te hebben. Nu ik er ben, beloof ik dat ik er alles aan zal doen om je in mijn leven te houden!

Het voelt als gisteren dat ik droomde dat ik de rest van mijn leven bij jou zou zijn. Nu word ik elke dag wakker in de wetenschap dat je een deel van mijn leven bent.

Telkens wanneer je mijn hand vasthoudt, zegt iets in mij dat we elkaar nooit zullen loslaten, wat er ook gebeurt.

Lezen:Mis je berichten voor BF

Lieve berichten voor vriend

Jij bent die chocolade die bij elke hap zoeter wordt. Jij bent die zoete geur die bij elke ademhaling sterker wordt!

Omdat je in mijn leven bent, is elke ochtend voor mij een mooie ochtend om wakker te worden en God dankbaar te zijn. God is vriendelijk omdat hij me met jou heeft gezegend!

100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (4)

Mijn liefde voor jou is dieper dan de oceaan. Je kunt het zien als je recht in mijn ogen kijkt. Je zult weten hoe smoorverliefd ik op je ben!

In een wereld van chaos en pijn maakt het kijken naar jou mijn leven minder hectisch. Onnodig te zeggen dat ik alleen je lachende gezicht wil zien.

Hoe meer dagen verstrijken, hoe meer ik verliefd op je word, mijn liefste. Je bent de meest knappe en zorgzame man voor mij. Jij bent mijn stressverlichter op wie ik kan vertrouwen.

Zelfs de kleine dingen met jou zijn het belangrijkst voor mij. Jij bent een van de belangrijkste personen, schat.

Mijn leven is een tuin en jij bent de kleurrijkste bloem die ik erin heb. Ik heb geluk dat ik jou in mijn leven heb. Blijf bij me voor altijd!

Je bent geen tovenaar. Maar je ogen waren betoverd vanaf het moment dat ik je ontmoette. Vertel me dat het liefde is, geen illusie!

Ik heb geen eis aan jou. Mijn enige eis is "Jij". Houd mijn handen voor altijd vast en laat me nooit meer gaan. Ik vecht nog steeds voor jou, voor onze relatie. Ik heb je hard nodig mijn liefste.

Sinds de dag dat je in mijn leven kwam, is elke dag vol vreugde en geluk. Ik wil bij je zijn tot de laatste dag van mijn leven. Jij bent mijn hart.

Voordat je in mijn leven komt, ik voel me nooit zo. Het hele moment dat ik je voel, en als ik mijn ogen sluit, heb jij de liefste glimlach.

Hallo mr! Ben je nog steeds boos op mij? Luister, alleen ik heb het recht om met je te vechten en ik ben de enige die voor altijd van je zal houden, wees alsjeblieft kalm mijn liefste. Ik houd zo veel van je.

Hartverwarmende liefdesboodschappen voor hem

Zelfs als ik een miljoen keer zou moeten sterven om voor altijd bij je te zijn, zou ik de deal graag accepteren omdat ik zoveel van je hou, schat.

Mijn liefde voor jou is oneindig. Hoe moeilijk het leven ook voor mij wordt, ik zou nooit genoegen nemen met iemand anders in het leven dan jij!

Ik weet niet wat ik je heb gegeven in ruil voor je onvoorwaardelijke liefde voor mij. Maar weet wel dat jij de enige bent die mijn hele hart en ziel bezet.

Sinds de dag dat ik je ontmoette, is mijn leven een betere plek geworden. Je maakt alles zo moeiteloos mooi en ik kan mijn liefde voor jou niet beschrijven. Ik hou van je schatje.

Alles wat ik kan zeggen is blijf bij me tot de laatste dag van mijn leven. Je bent een onmisbaar onderdeel van mijn leven geworden, schat.

100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (5)

Je hebt me gezegend met zoveel gelukkige momenten dat ik mijn droevige herinneringen er letterlijk onder kan begraven.

Sinds jij in mijn leven bent gekomen, leef ik een ander leven in een heel andere wereld. Het enige dat hier tussen jou en mij bestaat, is geluk!

Niets in deze wereld kan ons ooit van elkaar gescheiden houden. We vechten soms met elkaar, maar we weten ook hoe we voor elkaar moeten vechten.

Ik beloof je dat ik altijd van je zal houden en je sterk zal steunen tot de dag dat ik mijn laatste adem uitblaas. Ik wil de laatste zonsondergang van mijn leven met jou zien. Verlaat me nooit. Ik hou veel van je.

Oh mijn liefde, hoe moet ik je de gesprekken over liefde laten begrijpen? Ik blijf de hele nacht wakker en deze ogen buigen voor jou. Kun je beseffen hoeveel ik van je hou?

Hallo mijn hart, Weet je dat jij de enige reden bent voor mijn verdriet en dat jij de enige persoon in de hele wereld bent die mij gelukkig kan maken. Ik houd van je!

Soms probeer ik erachter te komen waarom ik in de wereld zou moeten blijven. Begrijp dan dat jij de enige reden voor mijn leven bent. Ik houd van je!

Ik weet niet hoe je in mijn hart bent gekomen, maar weet dat ik je nooit zal laten gaan. Van je houden is een opdracht voor mij en ik zal voor altijd van je houden.

Lees ook:Romantisch lang bericht voor vriendje

Liefdescitaten voor hem

Ze zeggen dat ware liefde maar één keer in je leven voorkomt. Maar voor mij gebeurt het elke dag en elk moment dat ik je zie.

Het zijn niet alleen mijn ogen die je willen zien. Het is mijn geest die nooit stopt met aan je te denken en mijn hart dat altijd bij je wil horen!

100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (6)

Telkens als ik je zie, weet ik dat ik bij de juiste persoon op deze wereld hoor. En ik weet dat deze juiste persoon mijn hart nooit zal laten bloeden.

Schat, als mijn leven een film was, zou je zeker mijn knappe prins op het witte paard zijn! Moge ons geluk voor altijd duren als een eeuwige bioscoop! Ik houd van je!

Ik zocht naar liefde en vond jou. Sinds je in mijn leven kwam, is het vol kleuren.

Ik hou van je omdat je me elke dag voor je laat vallen. Moge de liefde tussen ons nooit vervagen.

Ik wil vandaag, morgen en voor altijd bij je zijn. Schat, wil je mijn hand vasthouden tot het einde van de reis? Omdat ik zo veel van je houd.

Liefde gebeurt binnen een enkel moment van magie, maar liefde blijft voor altijd leven. Ik zou deze magische ervaring met niemand anders delen dan met jou! Ik houd van je!

Schat, je laat me zo moeiteloos lachen, zelfs in mijn slechte dagen! Je bent een zonnebal in mijn sombere leven en daarom hou ik van je!

Mijn liefde voor jou is altijd waar en puur. En ik weet dat ware liefde minnaars nooit teleurstelt. We zullen altijd samen zijn, waar het leven ons ook brengt.

Mijn definitie van leven ben jij. Mijn liefste dromen zijn die met jou erin. Mijn hart is van jou en mijn ziel hunkert naar jou!

Ik hou van je, er bestaat niets voor mij zonder jou en ik kan alles doen om je te krijgen. Geluk en plezier bestaan ​​nu in mijn leven; deze zijn alleen vanwege jou. Je bent de beste ervaring van mijn hele leven.

Liefdestekst voor hem

Welterusten meneer Knap!Heb een zoete droom en als je naar een meisje in je droom probeert te zoeken, dan zal ik daar zijn en moet ik het meisje vermoorden. Lol. Houd van je.

Mijn hartslag wil alleen jou, door jou is er vrede, met jou is er liefde. Ik hou van je, mijn man. Wees altijd bij me en houd me op je arm.

Ik voel me het gelukkigst en veiligst als je me in je armen wikkelt. Ik houd zo veel van je.

Wat voor magie heb je in één oogopslag gedaan! Mijn hart is nu het jouwe geworden. Ik kan niets denken zonder jou. Ik hou gewoon zielig van je.

De simpele drie woorden "I love you" zullen nooit uitdrukken hoeveel ik van je hou. Mijn liefde is zo diep dat ik voel dat ik meer van jou hou dan van mezelf.

100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (7)

Het enige wat ik wil is oud worden met jou, de rest van mijn leven met jou doorbrengen, mijn liefste.

Blijf op deze manier van me houden, mijn liefste. Van jou houden is een geweldige ervaring.

Weet je, mijn liefste, als iemand me dat vraagt, wat heb je bereikt in het leven? Mijn antwoord zal zijn: "Jij bent mijn enige prestatie". Ik hou enorm veel van je.

Praat met geen enkel ander meisje. Ik ben gewoon gek op je. Ik kan geen enkel meisje om je heen tolereren. Je bent alleen van mij. Ik houd van je!

Alles is vervangbaar behalve mijn liefde voor jou. Van zonsondergang tot zonsopgang denk ik aan je.

Ik ben verliefd geworden op elk detail van jou. De term “Perfect” past perfect bij jou.

Gisteren was je van mij, vandaag ben je van mij en morgen ben je van mij. Je bent slechts mijn bezit. En ik zal je elke dag vasthouden. ik hou van jou.

Jij bent een droom en ik ben de slaap. De nacht wordt compleet als we elkaar ontmoeten. Ik zal hier elke dag voor bidden dat we ons beiden verenigen. Ik hou heel veel van je schat.

Lees ook:Bedankt berichten voor vriend

Liefdesberichten voor vriend op lange afstand

Hoe ver we ook van elkaar verwijderd zijn, mijn hart behoort nog steeds tot jou, mijn prins! Laten we elkaar in onze dromen blijven ontmoeten totdat ik je in mijn armen kan nemen!

Mijn ogen, armen, hart hunkeren naar jou. Elke seconde dat ik bij je weg ben, is pijnlijk, schat.

100+ romantische liefdesberichten voor vriend | WensenMsg (8)

Ik mis je stem, ik mis dat je me wakker maakt met een ochtendkus en ik mis elke avond in slaap vallen in je armen. Ik kan niet wachten om je weer te zien!

Mijn hart zal je altijd achtervolgen, hoe ver je ook bent. Niets kan je van mijn hart vervangen.

Schat, ik voel me niet eenzaam zonder jou, want je bent altijd hier in mijn hart. Kom snel bij me terug, oké? Ik houd zielsveel van je!

Ik zal de hele wereld verhandelen om je nu in mijn armen te kunnen hebben! Nog even volhouden en we zullen snel samen zijn schat!

Waarom begrijp je het niet? Wist je niet dat ik gek op je ben? Waarom heb je me zo'n pijn gedaan? Kom terug, mijn liefste. Ik miste je heel erg.

De tijd vliegt niet meer voor mij terwijl jij niet bij mij bent. De afstand doet pijn aan mijn hart en ik kan de dagen zo niet doorbrengen.

Ik weet dat we vroeg of laat samen zullen zijn. Alleen dit houdt me gezond. Hoe ver we ook zijn, de liefde tussen ons zal voor altijd hetzelfde zijn en we zullen elkaar zoeken, waar we ook gaan.

Behalve dat ik mijlenver van me verwijderd ben, is de liefde die ik voor je heb nooit veranderd. Het enige wat ik bid is om je lachende gezicht weer te zien en je te omhelzen zoals ik altijd deed. Ik mis je heel erg.

Je zorgt ervoor dat ik me de hele tijd veilig voel. Maak alsjeblieft nooit ruimte om je te missen. Wees altijd bij mij. Mijn knappe. Ik houd zo veel van je.

Grappige liefdesboodschap voor BF

Wil je dat ik mijn liefde voor jou bewijs? Ik zal mijn friet en cola met je delen!

Liefde is blind, ik ook. Daarom heb ik mijn krachtige bril nodig om je van een afstand te kunnen zien.

Ik beloof dat ik mijn extra gewicht zal verminderen, zodat ik je handen niet breek terwijl je me oppakt.

Je bent net zo slaperig als ik. Misschien moeten we samen slapen.

Ik zal je niet verlaten omdat ik te lui ben om een ​​ander vriendje te vinden, mijn liefste.

Als ik macht had, zou ik voor je verschijnen zodat ik je stevig kon omhelzen. Ik mis je.

Misschien voel je zoveel emotie over je vriendje, maar kun je niet uiten alsof je de liefde voor hem voelt. Over het algemeen zijn jongens misschien niet de meest emotionele van aard. Dus, om te laten zien hoe je hart voor hem klopt, kun je wat lieve en romantische liefdesberichten naar je vriend sturen, zelfs als je er een paar stuurtflirterige sms naar hemals je in een grappige bui bent. Sms'en is de beste manier om iemands onuitgesproken woorden uit te drukken. Deze hartverscheurende berichten laten op de meest romantische manier zien dat je om je geliefde vriendje geeft.

DELEN OP

FacebookWhatsappTwitterenSpeld het vastLinkedIn

LEES VERDER

 • 100+ romantische liefdescitaten voor hem of haar
 • Eid Mubarak Mijn liefde - Romantische Eid-wensen voor liefde
 • Romantische nieuwjaarswensen en berichten voor de liefde
 • Romantische Holi-wensen voor liefde in 2023
 • 100+ overlijdensverjaardagsberichten en citaten

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 05/03/2023

Views: 5245

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.