100+ hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder (2023)

Hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder- De liefde die een ouder voor zijn dochter heeft, is onmetelijk gevuld met genegenheid en zorgzaamheid. De band tussen hen is uniek, met ouders die hun dochter als een prinses behandelen. De verjaardag van de dochter is een specialere gelegenheid voor zijn ouders dan voor de dochter zelf, omdat ze ernaar streven om het onvergetelijk te maken. Een dochter is een ware zegen voor een moeder.

We hebben de beste selectie van op maat gemaakte Happy Birthday Quotes, afbeeldingen met oprechte berichten en wensen. Neem een ​​kijkje, stuur ze naar je geliefde dochter en tover een glimlach op haar gezicht.

Hier zijn de beste collecties hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder en berichten.

100+ hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder (1)

Emotionele verjaardagswensen voor dochter van mama

Je bent zeker het mooiste geschenk dat we in ons leven hebben gekregen. Geweldige verjaardag voor de meest geweldige dochter van de hele wereld.

Gelukkige verjaardag Mijn lieve Cutie Pie, Bedankt dat je mijn dochter bent en me in een trotse moeder hebt veranderd.

Moeder en dochter zijn beste vrienden sinds de geboorte van het meisje, en niemand kan die speciale relatie en plaats tussen hen vervangen.

Gelukkige verjaardag mijn kleine engel! Op deze speciale dag wil ik dat je weet dat je altijd je moeder naast je zult vinden die je altijd zal steunen voor al je goede daden. Heb een zalig leven met veel geluk. Ik houd van je.

Gelukkige verjaardag aan onze dierbare dochter. Je bent geliefd vandaag, morgen en altijd.

Gefeliciteerd lieverd! Ongetwijfeld ben je mijn lieve dochter en ik bid tot God om van je een geweldige vrouw en een trotse moeder te maken. Heb een leven vol plezier en voldoening. Ik hou van je, mijn kind.

Ik stuur je een paar warme wensen omdat het je verjaardag is. Gelukkige verjaardag mijn lieve dochter.

Love Heart ontroerende verjaardagswensen voor dochter van moeder

De dag dat je werd geboren was een van de grootste gevoelens en momenten van mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat ik een dochter heb die net zo mooi, intelligent en eerlijk is als jij. Gelukkige verjaardag voor mijn kleine meid.

Terwijl je de kaarsjes uitblaast en op je verjaardag wenst, zou ik bidden om al je dromen te vervullen en je altijd gelukkig en gezond te houden. Gelukkige verjaardag dochter.

Jouw ouder zijn is het meest betekenisvolle deel van mijn leven geweest. Bedankt dat je me een trotse moeder hebt gemaakt. Gelukkige verjaardag lieve dochter.

Vandaag ben ik een trotse en gezegende moeder en dit komt allemaal omdat ik een geweldige dochter heb zoals jij. Je bent gewoon de beste die ik me ooit kan wensen. Hartelijk jubileum.

Je bent niet alleen mijn dochter maar ook mijn beste vriendin; bedankt dat je zo begripvol bent. Fijne verjaardag lieverd.

Gelukkige verjaardag, mijn kind! Je geboortedag is belangrijker voor mij, aangezien ik op deze dag de gelukkigste persoon ter wereld was met jou in mijn leven.

Je geeft ons duizend redenen om elke dag te glimlachen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, onze mooie dochter.

Emotionele hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder

Heb een geweldige verjaardag, mijn babypop! Je verjaardag is me heel dierbaar omdat ik op die dag moeder word, een heerlijk gevoel.

Gelukkige verjaardag aan mijn mooie dochter, je bent het genoegen van mijn ziel en ik hoop dat je geniet van deze geweldige dag. Ik hou heel veel van je, mijn lieve meid.

Ik wens je een jaar dat overloopt van eindeloze liefde, gunst en geluk, simpelweg omdat je ze verdient omdat je zo'n ongelooflijke dochter voor ons bent.

Je kwam om mijn leven te vervullen en je deed het op de meest perfecte manier. Ik ben er trots op moeder te zijn van zo'n prachtige dochter. Mijn gebeden zijn altijd bij jullie!.

Moge je dag net zo helder zijn als je glimlach en zo mooi als jij, gelukkige verjaardag mijn dochter.

Het is echt een eer en een voorrecht om je moeder of vader te zijn. Ik ben erg trots op je mijn liefste dochter. Heb een geweldige verjaardag.

Vanaf de dag dat je werd geboren, werd je geluk het doel van mijn leven en werd je glimlach de reden waarom ik leef.

Meisje hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder

Gefeliciteerd! Je was het beste wat me ooit is overkomen. Ik dank je dat je me gelukkig hebt gemaakt. Ik heb het gevoel dat ik de gelukkigste moeder ter wereld ben.

Op deze dag een jaar geleden werd ik geboren als moeder. Dankjewel, dochter, dat je in mijn leven bent gekomen. Moge de glimlach altijd op je gezicht blijven en het geluk je nooit in de steek laten. Gelukkige verjaardag de liefde van mijn hart.

Dochter, je bent een geweldig persoon; je bent attent, vriendelijk en liefdevol. Ga door met het maken van mijn wereld een gelukkige plek. Heb een leuke verjaardag.

Mijn enige kind, gefeliciteerd met je verjaardag! Mijn lieve pop, bedankt dat je me de speciale gevoelens van een moeder hebt gegeven en ik bid tot God dat jij op een dag ook dezelfde gevoelens zult hebben.

Mijn lieve dochter, dit is de dag dat je in mijn leven kwam en er de meest gedenkwaardige dag van mijn leven van maakte. Op het moment dat ik je zag, verdween al mijn pijn. Ik zal niets anders wensen. Gelukkige verjaardag schat.

Gelukkige verjaardag mijn hart! Ik bid tot God om altijd de glimlach op je lippen te houden en je de gelukkigste persoon ter wereld te maken.

Je verjaardag is altijd een heel speciale dag voor mij. Op deze dag ben ik moeder geworden. Ik wens dat elke dag van je leven je nieuw geluk brengt. Heb een geweldige verjaardag, mijn babypop.

Hartverwarmende emotionele verjaardagswensen voor dochter van mama

Voor het jongste kind in huis dat een mooie en pure ziel heeft, lieve dochter, moge je altijd dezelfde zijn. Gelukkige verjaardag, heel veel liefs.

Soms vraag ik me af wat ik heb gedaan om jou als mijn dochter te verdienen. Ik dank God altijd voor het geven van zo'n attente, liefdevolle en vriendelijke persoon als mijn dochter. Gelukkige verjaardag lieve dochter.

Als er een wedstrijd voor beste dochters zou zijn, zou jij ongetwijfeld op de eerste plaats komen. Je bent al die jaren zo geweldig voor me geweest. Gelukkige verjaardag mijn superster.

Mijn dochter, gelukkige verjaardag! Ik heb je niet gebaard, maar je hebt me moeder gemaakt. Na jouw intrede in mijn leven besefte ik hoe mooi de moeder-dochterrelatie is. Ik begreep dat het voor geen enkele bloedverwant nodig is om een ​​bloedverwant te hebben. Bedankt voor het vervullen van mijn leven. Wees altijd blij.

We bidden en hopen dat je een geweldige verjaardag en reis hebt, lieve dochter. Moge je komende jaar vol zegeningen zijn.

Fijne verjaardag lieverd! Je bent zo'n braaf meisje en ik hou zoveel van je. Ik wil dat je altijd onthoudt hoeveel je moeder van je houdt.

Het is moeilijk te geloven dat je al moeder bent, gisteren nog zat je op mijn schoot! Hoewel ik al die dagen mis, ben ik blij je te zien opgroeien tot zo'n geweldige vrouw. Gefeliciteerd.

Hartverwarmende hartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder

Telkens wanneer mensen zeggen dat ik een goede moeder ben, zal ik schuldig zijn aan het opstrijken van alle eer, want de eer moet naar jou gaan omdat je zo'n gehoorzame en begripvolle dochter bent. Fijne verjaardag lieverd.

Er is niemand zoals jij, er is geen andere dochter zoals jij. Je bent mijn kind, mijn dochter, mijn lieve dochter. Ik wens je een fijne verjaardag.

Moge dit jaar je genoeg redenen brengen om te glimlachen en voortdurende kansen om je gelukkiger te maken. Mijn baby, je bent geboren om een ​​ster te zijn! Gefeliciteerd.

Jij bent de stralende ster van mijn leven. Al het geld ter wereld zou nooit de hoeveelheid geluk in mijn hart kunnen brengen die ik krijg door alleen maar je moeder te zijn. Ik zal altijd van je houden.

Ik heb zoveel geluk dat ik je moeder ben. Ik hou van je met heel mijn hart. Gefeliciteerd! Jou opvoeden is het grootste geschenk dat ik ooit heb gekregen.

Het is het gelukkigste voor elke moeder om de gezonde groei van haar kind te zien. En het plezier wordt grenzeloos als dit kind je trots maakt op hun succes. Ik ben zo dankbaar dat ik een dochter als jij heb. Ik wens je een heel gelukkige verjaardag, mijn kind.

Ik weet dat ik niet de perfecte moeder ben, ik heb een paar dingen verknoeid, maar je hebt me nooit het gevoel gegeven dat je er een bent. Ik voel me gezegend met een dochter zoals jij. Gelukkige verjaardag aan mijn mooie meisje.

Citeert emotionele verjaardagswensen voor dochter van mama

Nu ik je zo zelfverzekerd en mooi zie, kan ik zeggen dat je je moeder hebt aangenomen! Gefeliciteerd met je verjaardag van je trotse moeder.

Ik bid dat God je meer en meer zal zegenen als je opgroeit, mijn baby. Fijne verjaardag prinses

Ik ben misschien een irritante moeder, maar ik zal nooit opscheppen over wat een geweldige dochter je bent.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mijn mooie dochter. Je hebt door de jaren heen een glimlach op mijn gezicht weten te toveren en je hebt me zo trots gemaakt om je moeder te zijn.

Vandaag is de dag die ik nooit meer kan vergeten. Gelukkige verjaardag, mijn engel! Bedankt dat je me een trotse moeder hebt gemaakt. Ik ben misschien geen perfecte moeder, maar jij bent ongetwijfeld de perfecte dochter. Houd van je.

Conclusie

Ik hoop dat je dit leuk vondHartverwarmende verjaardagswensen voor dochter van moeder.Als je ook emotionele verjaardagswensen voor dochter van mama hebt die hier niet zijn geschreven, dan kun je die verjaardagswensen schrijven in het commentaargedeelte, we zullen het binnenkort in dit bericht bijwerken. deel dit bericht ook op sociale mediaplatforms zoals Facebook, Whatsapp, Twitter, Pinterest enz.

Lees ander bericht

Hartverwarmende verjaardagswensen voor zus
Hartverwarmende verjaardagswensen voor papa
Hartverwarmende verjaardagswensen voor vriend
Hartverwarmende verjaardagswensen voor broer
Hartverwarmende verjaardagswensen voor een speciaal persoon

5/5 - (2 stemmen)

FAQs

Wat schrijf je op een verjaardagskaart dochter? ›

Zegeningen voor verjaardagswensen voor een dochter

Liefste dochter, ik ben heel trots op hoe je bent gegroeid en wat je bent geworden. Ik bid dat er nog veel meer zegeningen en liefde op je pad zullen komen. Heb een geweldige verjaardag!

Hoe iemand een gelukkige verjaardag wensen? ›

Een verjaardagswens voor een vriend of vriendin
 • Gefeliciteerd met je verjaardag! Dank je wel voor je steun, je bent fantastisch en ik ben zo blij met onze vriendschap.
 • Gefeliciteerd met je verjaardag! ...
 • Lieve jarige, ik wens je een hele fijne dag met veel taart en nog meer cadeautjes. ...
 • Hartelijk gefeliciteerd!

Wat zet je op een verjaardagskaart voor een kind? ›

1. Originele verjaardagswensen voor kinderen
 • “Vandaag mag je spelen, rennen en snoepen! ...
 • “Een hele fijne verjaardag voor het allerliefste kind van de héle wereld!”
 • “Hieperdepiep, we vergeten je verjaardag niet. ...
 • “Rozen zijn rood. ...
 • “8 is moe en doet haar oogjes toe, 9 komt zien tot ze moet wijken voor de 10!”
Sep 6, 2019

Hoe iemand origineel feliciteren? ›

10 leuke en nieuwe manieren om "Gefeliciteerd!" te zeggen
 • Meertalig worden. ...
 • Ga voor een dierlijke analogie. ...
 • Kies een hippe quote. ...
 • Zoek een rijm. ...
 • Kies een tijdperk, elk tijdperk. ...
 • Een superheld. ...
 • Wees een voorspeller. ...
 • Keer terug naar de natuur.
Aug 9, 2021

Hoe stuur je een verjaardagskaart via WhatsApp? ›

Kaart maken in WhatsApp
 1. Open WhatsApp.
 2. Tik op het tabblad Chats.
 3. Tik op de naam van de persoon naar wie u een nieuwjaarsgroet wilt sturen. ...
 4. Tik op de iPhone linksonder op het blauwe plusje > Foto- en videobibliotheek. ...
 5. Kies een foto, bijvoorbeeld van uzelf.
 6. Voeg een tekst toe op de foto. ...
 7. Voeg een plaatje toe.
Jan 23, 2023

Hoe schrijf je van harte Gefeliciteerd met je verjaardag? ›

50 jaren van geluk

50 mooie jaren van geluk! Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toost op je gezondheid en een hele fijne dag!

Hoe schrijf je hartelijk Gefeliciteerd? ›

De verleden tijd van feliciteren is 'feliciteerde'. Het voltooid deelwoord is 'heeft gefeliciteerd'.

Wat kan je iemand toe wensen? ›

Veel geluk, liefde, al het goede, het beste, beterschap, nog vele jaren, ik denk aan je, dat al je dromen mogen uitkomen….. Woorden die we allemaal wel eens gebruikt hebben op een kaart voor een huwelijk, een zieke vriendin, verjaardag of een collega die met pensioen gaat.

Wat kan je een kind wensen? ›

5 wensen voor mijn opgroeiende dochter
 1. ik wens je boven alles LIEFDE. LIEFDE in je grote hartje voor iedereen . ...
 2. ik wens je ook EIGENHEID. EIGENHEID in al je talenten, EIGENHEID in jouw unieke weg die je zal gaan, EIGENHEID in je creativiteit.
 3. ik wens je veel VERTROUWEN. ...
 4. Ik wens je VEERKRACHT. ...
 5. Ik wens je LEVEN.
Jun 16, 2017

Wat kan je op een kaartje schrijven? ›

Momenten
 • Verjaardag.
 • Beterschap.
 • Denken aan.
 • Bedankt.
 • Huwelijk.
 • Geboorte.
 • Liefde.
 • Sterkte.

Wat zet je op een kaart voor iemand die 70 wordt? ›

Gefeliciteerd! Wat is 70 jaar een mooie leeftijd. En omdat het een rond getal is, is het misschien nog nét wat specialer dan andere verjaardagen. De zeventigste verjaardag mag gevierd worden.

Waarom iedereen feliciteren? ›

Het schijnt een typisch Nederlandse gewoonte te zijn. Het feliciteren van de hele familie, soms zelfs de complete vriendenkring van de jarige. Op zich is het niet zo gek, als je feliciteren ziet als synoniem voor 'ik ben blij voor je'.

Wat is iemand feliciteren? ›

[Lat.] (feliciteerde, heeft gefeliciteerd), (iemand) gelukwensen; (oneig.) gelukkig prijzen.

Wat zet je op een kaart 50 jaar? ›

Op 50-jarige leeftijd kijk je al terug op een lang en succesvol leven. Maar ik wens je uit de grond van mijn hart dat het zo lang en succesvol zal duren. Bedankt voor de uitnodiging, ik ben blij om vandaag bij jou te zijn. Ik wens je een fijne 50ste verjaardag!

Wat is een ander woord voor gefeliciteerd? ›

proficiat (tw) : gefeliciteerd, geluk gewenst, mijn gelukwensen.

Wat schrijf je aan iemand die 60 jaar wordt? ›

60 jaar is je niet aan te zien, de beste tijd komt nog bovendien! Nu je 60 bent geworden is het tijd om het verleden los te laten, het heden vast te nemen en de toekomst in handen te nemen. Het is nooit te laat om geluk te vinden. Gelukkige verjaardag!

Wat zeg je tegen iemand die 65 jaar wordt? ›

Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil. De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw. Stoppen met werken na je pensioen is slecht voor je gezondheid. Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.

Hoe begin je een verjaardagskaart? ›

Feliciteer de jarige in de kaart dus met zijn of haar verjaardag en wens diegene een fijne dag. Gebruik bijvoorbeeld een van de volgende traditionele verjaardagswensen! Hoera, het is je verjaardag! Door corona kunnen we elkaar helaas niet zien, maar ik hoop dat je toch een hele fijne dag hebt vandaag.

Hoe verstuur ik online een verjaardagskaart? ›

In de online kaartmaker van Kaartje2go maak je simpel en snel een persoonlijke verjaardagskaart. Kies een verjaardagskaart uit de collectie, bewerk de tekst en achtergrond, upload je foto, kies een kant-en-klare verjaardagstekst en klaar is je kaart.

Hoe feliciteer je een 16 jarige? ›

Gefeliciteerd 16 jaar zinnen:
 • Ik wens je een fijne verjaardag. met bloemen en geschenken. zodat je later met plezier. hieraan terug kunt denken.
 • Ik wens je een jaar vol dromen. een jaar van zorgeloos blauw. waarin al je wensen uit zullen komen. want jij bent nu 16 jaar. en een lieve jonge juffrouw/jongeman.

Wat schrijf je op een verjaardagskaart 13 jaar? ›

Je bent tot zoveel in staat en we zijn verheugd om je te zien groeien en leren. Je bent mooi van binnen en van buiten, en we zijn gezegend met jou in ons leven. Je bent geliefd, en je doet ertoe, en dat zal nooit veranderen. Je hebt de kracht om een ​​verschil te maken in de wereld, en we weten dat je dat ook doet.

Hoe schrijf je van harte gefeliciteerd met je verjaardag? ›

50 jaren van geluk

50 mooie jaren van geluk! Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag hopelijk niet meer stuk. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toost op je gezondheid en een hele fijne dag!

Hoe schrijf je hartelijk gefeliciteerd? ›

De verleden tijd van feliciteren is 'feliciteerde'. Het voltooid deelwoord is 'heeft gefeliciteerd'.

Waarom is je 16e verjaardag zo bijzonder? ›

Je mag zelf beslissen over alle medische behandelingen die betrekking hebben op jou. Je mag een testament maken. Vanaf je 16e mag je theorie-examen voor je autorijbewijs doen. Als je 16,5 jaar bent mag je beginnen met autorijlessen.

Wat wens je voor je verjaardag? ›

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel gezondheid, liefde en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Wat is er speciaal aan 21 jaar? ›

Vanaf die dag mag je stemmen, zelfstandig rijden als je een rijbewijs hebt, drank en wiet kopen, een bankrekening openen, geld lenen, een woning kopen en zelfs minister-president worden. Vanaf je 21ste verandert er niet meer zoveel.

Wat geef je een vrouw die 65 jaar wordt? ›

Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 65-jarige vrouwen.
 • Massagekussen.
 • Janzen cadeaupakket.
 • Leesboek.
 • Zelfreinigende waterfles.
 • Nachtcrème.
 • Bloemenboeket.
 • Rituals pakket.
 • Borrelplank.

Wat ben je vanaf 65 jaar? ›

Normaal gesproken noemen we iemand vanaf 65 jaar een 'oudere', maar de vraag is of dat nog steeds gerechtvaardigd is. Mensen worden namelijk over het algemeen steeds gezonder en ouder.

Hoe feliciteer je een 60 jarige? ›

60 jaar is je niet aan te zien, de beste tijd komt nog bovendien! Nu je 60 bent geworden is het tijd om het verleden los te laten, het heden vast te nemen en de toekomst in handen te nemen. Het is nooit te laat om geluk te vinden. Gelukkige verjaardag!

Wat geef je je dochter als ze 18 jaar wordt? ›

De 11 BESTE cadeaus voor 18-jarige meiden
 • Draagbare speaker.
 • Daglichtlamp.
 • Hoodie.
 • Sportbeha.
 • Party or Naughty partyspel.
 • Rugzak.
 • Wijnafsluiter.
 • Bruiswatertoestel.

Hoe maak ik een leuke kaart? ›

Maak een kaart
 1. Open een pagina in Canva. Open Canva en meld je aan of registreer voor een nieuw account met je e-mail, Google- of Facebook-profiel. ...
 2. Kies een sjabloon. ...
 3. Pas je kaart volledig naar wens aan. ...
 4. Perfectioneer je ontwerp met meer elementen. ...
 5. Bestel je prints.

Wat moet je schrijven in een kaart? ›

Tekst om zomaar een lief kaartje te schrijven

Zet bijvoorbeeld een leuke quote op je kaart, schrijf er een vrolijk gedichtje op of ga voor je favoriete songtekst. Uit de volgende teksten voor kaartjes haal je vast ook inspiratie. Hier even een kaartje om te laten weten dat ik aan je denk.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated: 01/30/2024

Views: 5839

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.